calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ NAPRAVIO HAOS! Razvezao jezik o Terzinoj LJUBAVNICI ŠOKANTNA VIJEST ZA ŠA! Udaje mu se BIVŠA SUPRUGA Aleksandra RASTOPILA I NAJTVRĐA SRCA! Podijelila NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA BEBOM – njen osmjeh nema cjenu! (FOTO) Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE

JANJUŠ NAPRAVIO HAOS! Razvezao jezik o Terzinoj LJUBAVNICI

Objavio: RHT
06/10/2024 11:55 PM

JANJUŠ NAPRAVIO HAOS

Marko Janjušević Janjuš otkrio detalje o Borislavu Bori Terziću i Sofiji Janićijević.

Foto: Pink TV

U emisiji Vikend specijalu Marko Janjušević Janjuš je otvorio dušu i otkrio neke intimne detalje o svojim odnosima sa Milicom Veličković i Bore Terzićem Terzom.

JANJUŠ NAPRAVIO HAOS

Janjuš je istakao da je umoran od svega i da posao ide ka dobrom, ali da ide lagano. Osim toga, on je prokomentarisao i odnos Terze i Sofije, iznoseći svoje iskreno mišljenje o situaciji.

U svom iskrenom razgovoru, Janjuš je naglasio da uvijek teži iskrenosti, čak i kada pravi greške. Izjavio je da je svjestan svojih propusta, ali da nikada nije doživio situaciju poput one koju je doživio Terza.

Izrazio je šok i nezadovoljstvo činjenicom da je čovjek prevario trudnu djevojku, ističući da mu je to prvi put da se susreće sa takvim postupkom u rijalitiju.

 Iskreno umoran sam, posao ide ka dobrom, samo lagano idemo. – rekao je Janjuš pa je prokomentarisao odnos Terza i Sofije:

 Ja sam uvijek bio iskren i kada sam ja pravio s*anja. Ja jesam griješio, ali ovo se u rijalitiju nikada nije desilo. Nije da ja nisam očekivao da nešto tako može da se desi, ovo je prvi put da čovjek prevari trudnu djevojku.

Iskrenost i otvorenost

Ovaj javni iskaz Marka Janjuševića Janjuša je naišao na pažnju javnosti, budući da su njegovi komentari direktno povezani sa aktuelnim događajima. I ličnim iskustvima. S obzirom na to da je riječ o poznatoj ličnosti iz javnog života, njegove riječi imaju posebnu težinu i uticaj na društvo.

Janjuševa iskrenost i otvorenost o ovoj temi su izazvale različite reakcije i postavile nove teme za diskusiju u javnosti.

Pročitajte i: “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS