calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OTKRIVEN KATALOG DJEVOJAKA IZ RIJALITIJA!? Njih tri su na spisku najstarijeg zanata IVANA KENEŠKI DOBILA NAPAD NAKON DISKVALIFIKACIJE?! Isplivali svi detalji haosa! Ona uradila ovo! Sramne riječi Janjuša na račun Terzine prevare! Poručio Milici u lice: On je kralj! Boban Rajović mogući predstavnik Crne Gore na Eurosongu Zvijezda Mančester sitija uhapšena zbog krađe mobitela Zastrašujuća drama Britni Spirs: Vatra iz kamina joj umalo došla glave, ostala bez obrva i trepavica Za sutra u Bosni i Hercegovini izdat narandžasti meteoalarm Sedma godišnjica smrti bh. pjevačice i kantautorice Donne Ares OVO JE MAJIN NOVI DEČKO! Uhvaćena sa FRAJEROM o kojem svi pričaju (FOTO) Đački autobus se sudario s automobilom kod Novog Sada, ima i žrtava MILICA OBJAVILA SOFIJINE EKSPLICITNE FOTKE! Gola u krevetu, a u ustima… SKANDAL! (FOTO) “IDEM ZAJEDNO S ANĐELOM NA LIJEČENJE” Anita šokirala priznanjima u lajvu! “Od sutra NESTAJEM” SVAKI DAN PLAČE I KUKA! Dnevni horoskop za srijedu, 2. oktobar 2024: Lavovi slave ogroman uspjeh, Vodolije muči osjećaj krivice, Ribe moraju biti pažljive, a Vi? Viralni test: Vidimo li iste boje, da li ste “zeleni” ili “plavi” kao i svi ostali? Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari!

“Janjuš je bio u LAŽNOJ vezi sa Aneli!” Palčica “Zbog Petrućija sam ostala bez dinara!”

Objavio: RHT
21/08/2024 8:40 PM

Janjuš je bio u LAŽNOJ vezi sa Aneli!

Palčica je otkrila šokantne detalje o svom nedavnom ljubavnom životu i finansijskim problemima. U ekskluzivnom intervjuu, izjavila je da je Janjuš, popularna rijaliti zvijezda, bio u lažnoj vezi s Aneli, što je dodatno razočaralo njezine obožavatelje.

Janjuš je bio u LAŽNOJ vezi sa Aneli!/Foto: Hype

“To je bila u LAŽNA vezi sa Aneli!” rekla je Palčica, naglašavajući da je veza između njih bila samo medijska maska, a ne stvarna romansa.

Pored toga, Palčica je otvorila dušu o svojim finansijskim poteškoćama, povezanim s Petrućijem. “Zbog Petručija sam ostala bez dinara!” priznala je, objašnjavajući kako su poslovne odluke i nesređeni odnosi s njim rezultirali velikim finansijskim gubicima.

Sada se suočava s posljedicama tih odluka, dok pokušava pronaći način da se oporavi od finansijskog sloma i emocionalnih problema koji su proizašli iz tih komplikacija. Detaljnije u nastavku:

Čitajte i SLIJEDI LI RASKID ANITE I ANĐELA?! Donio KONAČNU ODLUKU! (FOTO)

Bivši takmičar rijalitija Anđelo Ranković ponovo je privukao pažnju javnosti objavljivanjem fotografije iz teretane, Na njima se jasno vidi da je već uspio da nabije mišiće…

SLIJEDI RASKID ANITE I ANĐELA?!

Ova objava nije prošla neprimjećeno među pripadnicama ljepšeg spola, koje su bile oduševljene Anđelovim izgledom. A mnoge od njih se pitaju slijedi li njegov raskid sa Anitom?

Ranković je, inače, poznat kao osoba koja vodi računa o svom izgledu i redovno vježba. Nije iznenađenje što je postigao zapažene rezultate u teretani… Njegova posvećenost treninzima i fizičkoj kondiciji izaziva divljenje kod mnogih. A njegova fotografija iz teretane izazvala je lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS