calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih! Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende Ja sam kralj asfalta i rijalitija! Kristijan opsjednut Filipom! Melanija Tramp: To što je moj suprug preživio dva atentata je čudo Elmedin priča kako je vozio do Njemačke bez prestanka! Uvijek sam bio mudriji od svih Farah Hadžiabdić obilazi Bosnu i Hercegovinu: Skriveni dragulji kroz objektiv mlade avanturistkinje Proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu, danas ima 20 godina i oduzima dah svojim izgledom FANOVI FILMOVA “HARI POTER” OPLAKUJU ČUVENU PROFESORKU MEKGONAGAL! Ova uloga je obilježila život Megi Smit! (FOTO) Kuhar objasnio kako skuhati ručak za četvoro za manje od euro (VIDEO) “BLOKIRALA SAM GA SVUDA, a sada je UŠAO U RIJALITI!” Izabela Alijoski o raskidu sa Kadrom “Dobila sam poziv” (PREMIJERA) Lola iz Srećnih ljudi se “prepolovila” nakon operacije

JANJUŠ JAVNO REKAO DA MU BRAT IMA TUMOR! Nakon što je objavio rezultate, otkrio da li ulazi u rijaliti! (FOTO)

Objavio: RHT
18/09/2024 6:15 PM

JANJUŠ JAVNO REKAO DA MU BRAT IMA TUMOR!

Bivši rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš oglasio se na Instagramu i otkrio da je njegovom bratu Borisu pronađen tumor. On je istakao da je i odahnuo jer je u pitanju benigni tumor.

Janjušević je u istom statusu objasnio da neće ulaziti u rijaliti i zamolio sve da ga ostave na miru s temom rijalitija jer ga to sada ne zanima, prenosi HypeTV.

– Apsolutno me ne zanimaju nikakva dešavanja koja se dešavaju u rijalitiju. Kao što možete vidjeti povukao sam se iz svega toga i krećem novim životom. Pa bih vas zamolio da mi ne šaljete nikakve snimke ni bilo šta vezano za to – napisao je Janjuš na instagram storiju pa pomenuo brata Borisa.

JANJUŠ JAVNO REKAO DA MU BRAT IMA TUMOR! Nakon što je objavio rezultate, otkrio da li ulazi u rijaliti!

– Nisam učesnik i ne vjerujem da ću više i biti, s toga vas molim, poštedite me… Jedna lijepa vijest koja mi je danas dala volju da krenem drugim životom je da su rezultati mog brata Borisa dobri i da je beningni tumor i da će biti dobro. – napisao je on.

Podsjetimo, Janjuš je tokom učešća u prethodnoj sezoni rijalitija ostao bez mlađeg brata Mihajla.

Inače, Marko je u toku jučerašnjeg dana pružio i podršku bivšem cimeru Samiru Ramoviću, kojem je danas obavljena operacija transplatacije bubrega.

– Još jedna lijepa vijest, moj drug Samir i njegov donor ujak su poslije operacije u dobrom stanju. Želimo im svu sreću i brz oporavak. Volim te – napisao je Marko na Instagramu uz Samirovu fotografiju iz bolnice.

Čitajte i Ovih 10 učesnika uskoro napušta “Belu kuću”!

Tokom današnjeg dana došlo je do bitnih izmjena unutar “Bele kuće”.

10 učesnika napušta “Belu kuću”

Naime, Veliki Šef riješio je da iznenadi takmičare i da promiješa karte, pa je uputio pismo o izboru novih odabranih učesnika.

Nakon što je stiglo pismo, ovonedjeljni vođa Borislav Terzić Terza pročitao je o čemu je riječ.

– Danas će vođa izvlačenjem papirića odlučiti ko će biti naredni Odabrani. On će danas izvući 10 papirića. Pozdrav, Veliki Šef – glasilo je pismo, nakon kojeg je Terza pročitao i imena koja je izvukao:

 Silvija Patrik, Milica Dugalić, Bojana Barbi, Milana Šarac Mimas, Stefan Karić, Nenad Marinković Gastoz, Stefan Korda, Elvin Kadrić, Kristina Mateski i Borislav Bora Terzić.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS