calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVAKO IZGLEDA NOVI DEČKO KOM SE DUNJA ILIĆ KLELA NA LJUBAV JUTROS, A NEKOLIKO SATI KASNIJE GA OPTUŽILA ZA NASILJE! (FOTO) “ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO)

JANJUŠ DOŽIVIO NERVNI SLOM: Joj živote moj, šta je ovo…

Objavio: RHT
09/06/2024 12:30 PM

JANJUŠ DOŽIVIO NERVNI SLOM

Marko Janjušević Janjušević doživeo je nervni slom. Bivši košarkaš je pao na koljena, pa je počeo da jeca na sav glas!

Foto: printscreen/youtube/zadrugaofficial

Tokom nominacija Janjuš je doživio pomračenje svijesti i nije nikako mogao da se smiri. Lazar Čolić Zola i Uroš Rajčica su pokušavali da ga utješe i da mu pomognu…

JANJUŠ JECA NA SAV GLAS

Kako su njegovi cimeri zaključili, Janjušević se raspao na sitne komade jer ne može više da podnese sve što mu se dešava. Naime, sa svakom novom sitnicom njemu se samo produbljuje rana koju potiskuje duboko u sebi. Nakon tragedije koja ga je zadesila prošle godine…

Gubitak mlađeg brata nije još uspio da prebrodi…

Janjuš se gušio u suzama i zapomagao. Takođe, bivši košarkaš i Aneli Ahmić se svaki dan svađaju, a starletina trudnoća dodatno je napravila haos u životu Janjuševića.

Ne može da dođe sebi

 Razumiješ da sam skrenuo sa mozgom, je l’ razumete vi toJoj živote moj, šta je ovo, šta me snađe, kuku kroz suze je govorio Janjuš.

Zola je pokušavao da ga utješi, trudio se da mu pomogne, ali…

– Janjuše brate, šta ti je – smiri se bre. Ej bre! Biće sve ok – govorio je Zola.

Pročitajte i: ANELI URLA I NASRĆE NA JANJUŠA! Drama u rijalitiju, skandalozno šta joj je trudnoj uradio!

Ahmićeva je napravila opšti haos u rijalitiju nakon što je saznala da je Janjuš otišao da se kupa u bazenu, dok su tamo bili Stanislav i Maja Marinković, misleći da ona to neće primjetiti.

Aneli urla na Janjuša

Aneli urla na Janjuša Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Trudna učesnica je grcala u suzama, tješila ju je Slađa, a u jednom trenutku je odbrusila Janjušu zbog svega.

-Pričam sa Slađom – rekla je Aneli.

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS