calendar

Sreda 7. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA SE ŠOKIRALA KAD JE UPALA NA NENADOV INSTAGRAM: Našla skandalozne prepiske i flertovanje Najveća bomba OIimpijskih igara ima 42 godine, njene tvrdnje šokirale sve: “Teže je bilo ostati nevin prije braka nego završiti fakultet” (FOTO, VIDEO) U BH Film programu 30. SFF-a 27 svjetskih i dvije internacionalne premijere Poznat identitet policajke koja je oduzela sebi život u Sarajevu Poslije svađe sve je slađe! Zoran Marjanović i Indy planiraju tajno vjenčanje? ŠOK PREOKRET! Beč se priprema za velike gužve: Stiže najveća pop zvijezda današnjice, karte rasprodane u rekordnom roku Medicinska sestra osumnjičena za pokušaj krađe novorođenčeta iz porodilišta TEODORA DŽEHVEROVIĆ ZABRINULA FANOVE! O njenim slikama bez šminke i perike svi bruje (FOTO) MAJA I STANISLAV SE NE MOGU OBUZDATI! Svi u šoku gledaju šta rade na plaži Epidemiološka situacija: Na UKC RS hospitalizovano sedam pacijenata oboljelih od korone Astrolozi objavili upozorenje: Sutra dan “tri osmice” STANISLAV KROFAK PROGOVORIO O MAJI! Gore društvene mreže, fanovi zabrinuti za njihovu vezu na daljinu FESTIVAL PRIJATELJSTVA Galija i Divlje jagode raspjevali Goraždane “SLOBINA ŽENA MI JE UPALA U STAN I ŠAMARALA MUŽA” Skandalozne tvrdnje sadašnje žene Jeleninog bivšeg! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima napravila šuplju pitu! Ronda i mašta o buregdžinici (VIDEO) Miona se izblamirala kao nikad! Javno se obratila Ša i napravila kobnu grešku

JANJUŠ ĆE NAPRAVITI HAOS AKO ANELI ABORTIRA! Njegove riječi LEDE krv u žilama, evo šta joj je PORUČIO da će URADITI!

Objavio: RHT
11/06/2024 2:30 PM

Janjuš će napraviti haos ako Aneli abortira

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Rijaliti igrač Marko Janjušević Janjuš ne dolazi sebi otkako je njegova partnerka Aneli Ahmić, sa kojom sada čeka dijete, riješila da očisti plod. Poslie višesatnog ubjeđivanja da to ne uradi, počeo i da prijeti!

Naime, bivši košarkaš kaže da će Aneli da odrobija u slučaju da u spoljnom svijetu uradi to što je naumila, ali ona nije dozvoljavala da je zastraši prijetnjama.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Moja odluka je konačna jer ja više nemam namjeru da se stresiram zbog Janjuša. Evo, odlučila sam, očistiću će, ujutru ću da kažem to i to je to. Razmišljam sve vrijeme ovde, ćutim i razmišljam, nije ni vrijeme, ni mjesto. Nije on želio bebu, nisam ni ja, jasno kao dan – rekla je Aneli, što je vidno uznemirilo Janjuševića, koji je poslije u dvorištu pravio haos Aneli iza leđa:

Janjuš će napraviti haos ako Aneli abortira

– Šta je ova žena ovdje meni počela da radi?! Napravićemo takav haos, da to niko nigdje nije vidio! Ja joj neću sigurno da ti da abortira, ako treba neću se odvajati od nje! Ja ću napolju da je odrobijam bude li pokušala tako nešto! Ovo je van svake pameti, mora i da sve vidi u kojoj će nedjelji trudnoće u tom trenutku biti. Ne može to tek tako. Neću dati da se to desi, bez obzira na to što smo oboje pričali da nećemo to dijete! Sad nema nazad, a ovakva djeca su stvarno dar.

Podsjećanja radi, Janjuš je na početku bio iznenađen i nije bio zadovoljan saznanjem da je Aneli trudna, ali je ubrzo preuzeo odgovornost i izjavio da će biti uz nju i podržati je da rodi dijete. Ipak, izrazio je zabrinutost kako će njegova kćerka Kruna reagovati na vijest da će dobiti brata ili sestru.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypbih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS