calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO)

Život sa dvije žene! JANA SLAVI, FATIMA TUGUJE! “Zavolila sam Bosnu i Hercegovinu”

Objavio: RHT
22/03/2024 12:36 PM

JANA SLAVI, FATIMA TUGUJE!

Rijaliti “Brak sa dvije žene” postaje sve zanimljiviji i gledaniji, a publika širom regiona svakodnevno prati Elmedina Karića i njegove dame Fatimu i Janu.

Foto:Printscreen/YouTube Hype BH

JANA SLAVI, FATIMA TUGUJE

-Gledali smo utakmicu, dobro su se borili. Svaka čast za Ukrajnu.-rekao je Elmedin

-Meni je mnogo žao, voljela bih da je bilo 1:1-rekla je Jana

-Uvijek ima nova sreća.-Elmedin optimistično

-Volila bih i ja bilo neriješeno,da nas Jana ne pobijedi-nastavila je Fatima.

Šokantne tri minute

Elmedin je svojim damama objašnjavao pravila po kojima se odigrava utakmica.

-Drago mi je da nije bilo incidenata,jer bi bila novčana kazna za Bosnui Hercegovinu.-zaključio je Elmedin

Podsjetimo, sinoć su fudbaleri Bosne i Hercegovine šokantno su izgubili od Ukrajine u polufinalu baraža za Evropsko prvenstvo rezultatom 2:1.

Šokantan preokret

U 83. minuti rezervista Miralem Pjanić je sjajno uposlio Ermedina Demirovića koji nije uspio savladati Lunjina.

I onda šokantne tri minute. Prvo je rezervista Jaremčuk poravnao na 1:1 u 85., a tri minute kasnije asistirao je Dovbiku.

Iako se igralo osam minuta nadoknade, naša selekcija se nije uspjela vratiti u utakmicu. Propala je ovako još jedna šansa da se domognemo Evropskog prvenstva.

Naša selekcija će u utorak, 26. marta, igrati revijalnu utakmicu protiv Izraela. Ukrajina će protiv Islanda, koji je večeras bio bolji od Izraela (4:1), igrati za plasman na Euro u Njemačkoj.

Nezapamćena pažnja

Naš rijaliti privukao je nezapamćenu pažnju u regionu, tako da publika željno iščekuje svaku novu epizodu njenih ljubimaca. Nema sumnje da ćemo i narednih dana gledati ekskluzivne i interesantne dogodovštine iz Gornje Višnjice, koja je preko noći došla u centar regionalne javnosti.

Sve detalje pogledajte u videu ispod:

hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS