calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U dijelovima Crne Gore i Hrvatske zabilježeno snažno nevrijeme, temperatura padala i za 18 stepeni Žestoka rasprava Pešića i Đokovića: Šta je iznerviralo Novaka, zbog čega mu se Kari pravdao ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana uzjahala Elmedina i zavalila mu šamarčinu: Ne može se obuzdati (VIDEO) “OPADALA MI JE KOSA, primala sam 16 INFUZIJA DNEVNO” Nela Vidaković o OGROMNOJ BORBI sa vantjelesnom oplodnjom KAČAVENDA BLOKIRALA DRUŠTVENE MREŽE EKSPLICITNOM FOTOGRAFIJOM! Isplatilo joj se brukanje na OI: Katastrofalan nastup donijeće joj milione dolara SVE JE SPREMNO ZA AVIONDŽIJE! Rediteljka Suzana Purković sve objelodanila: “Krećemo u 12. razred, a direktor škole Saša Mirković nam daje nove zadatke” IMALA SAM ODNOSE U KOLIMA USRED BIJELA DANA Pjevačica progovorila o svojoj intimi, šok! ANITA DOBIJA ŠUT-KARTU Procurile šokantne prepiske! ANĐELO SVE PRIZNAO NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA MAJKE DARKA LAZIĆA Branka je snimljena prije 12 godina, mnogi ne vjeruju da je ovako izgledala Produženo radno vrijeme ugostiteljskim objektima tokom SFF-a Elmedin i Jana obilaze mjesto gdje će se vjenčati! Fatima ČUPA KOSU I PLAČE sama kod kuće! ANELI I UROŠ ZAVRŠILI NA KLINICI! Procurila fotografija Zgodni srbijanski stjuardi zaludjeli dame širom svijeta: Više se ne bojim letenja BEBICA ISTETOVIRAO TEODORIN LIK! Porodica se hvata za glavu Kako je Fatima zavela Elmedina? “Nisam htjela da se vratim kući? Moji su mi BRANILI!!”

EKSKLUZIVNO! Jana potpuno neprepoznatljiva! Evo gdje smo uhvatili pjevačicu i u čijem je društvu bila! (FOTO)

Objavio: RHT
14/08/2024 2:30 PM

Jana potpuno neprepoznatljiva!

Ekipa Hype portala vrijedno radi cijelog ljeta, pa smo se tako zatekli na jednoj od najpopularnijih plaža u Crnoj Gori! I gle čuda, kad tamo odmara u hladovini niko drugi nego pjevačica Jana Todorović.

foto: hype

I to ne bi bilo ništa neobično, nego ono što nas je iznenadilo jeste da je pjevačica bila totalno neprepoznatljiva. Onako opušteno u crnoj majci koju je obukla preko kupaćeg kostima, bez šminke i sa opuštenom kosom koju je zakačila nehajno štipaljkom, sjedila je u baru i ispijala kafu.

foto: hype

Sjedila je isključivo u ženskom društvu, a cigaretu nije vadila iz usta. Kao da je bila nervozna ili je nešto mnogo iznerviralo. A možda je i Jana počela mnogo da dimi, što joj baš i nije preporučljivo zbog zdravlja. Ali ono što je sigurno i što se šuška jeste da je pjevačica zapravo mjerkala jedan luksuzan stan koji bi kupila. I to baš na plaži na kojoj smo je sreli. U pitanju je Dukley Beach & Bar plaža koja je poznata po svom luksuzu, mirnom okruženju, intimnoj atmosferi, bez gužve i buke. A to je upravo ono što Jani treba.

Jana potpuno neprepoznatljiva!

foto: hype

Naravno pjevačica nije štedila jer je poznato da ležaljke sa suncobranom i činijom voća stoju oko 500 eura. Zna ona šta valja, a kako su joj se poprilično dopali “Dukljanski vrtovi” ni ne čudi što je baš ovdje mjerkala svoju novu nekretninu. Kako smo saznali ona je sada smještena u jednom drugom luksuznom hotelu, ali ipak na plažu dolazi ovdje.

foto: hype

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS