calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu!

JANA OTKRILA: SUPRUG JE BIO JAKO LJUBOMORAN NA POČETKU

Objavio: RHT
14/10/2022 10:00 PM

Opšte je poznato da pevači koji rade svadbena veselja, zarade veliku količinu novca. Jedna od najpoželjnijih pevačica na takvim događajima je definitinvo Jana Todorović.

Foto: ATA Images

Poznatu folkerku, zatekli smo na jednom svadbenom veselju i tom prilikom otkrili detalje iz njenog privatnog života. Nismo mogli da je ne pitamo, kako je njen suprug prihvatio njen posao i da li je na početku veze bio ljubomoran zbog toga.

Bilo je tu raznih uspona i padova. Na početku moje karijere naravno da je bio ljubomoran, nije mu bilo svejedno zato što je on mlađi dve godine od mene. Morao je da se navikne na razne komentare, bilo je tu i pozitivnih, negativnih priča i ljubomore, ma svačega Ono što je najvažnije je to da smo naš brak krunisali našom divnom ćerkicom. Ćerka nam je oboma prioritet i najvažnija stvar u životu“, otkrila je ona.

BONUS VIDEO:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS