calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HYPE PAPARAZZO Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!? A onda se iz dvorišta pojavio Ivan Bosiljčić Psiholog otkrio kako da postanete dobar otac MIONA GA UHVATILA ZA SPOLNI ORGAN! Skandalozne scene u rijalitiju, kamera sve zabilježila, nije se mogla obuzdati! SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA! SPAS NAŠLA POD OSTROGOM! STANIJA SE MOLI! Sada je sve jasno (FOTO) Tučnjava na benzinskoj pumpi u Sarajevu: Sijevali noževi, jedna osoba povrijeđena Robotaksiji već voze Amerikom: Pogledajte kako to izgleda (VIDEO) “ANELI JE SRAMOTA za ŽENE koje se BORE za POTOMSTVO!” Ivka Numerolog nije štedjela Ahmićevu, a evo šta misli o novom rijalitiju IMANJE! (VIDEO) “IMALA SAM TRI KARCINOMA, SLALI SU ME KOD PSIHIJATRA” Nada Obrić o borbi sa opakom bolešću, otkrila šta je uradila pred operaciju DRAGANA MIRKOVIĆ I LUKAS ODUŠEVILI UPRKOS PREPREKAMA: Otpjevali dio svog dueta “Sad i zauvijek” i publiku bacili u trans! “Drugi izvođači su PROBILI TERMINE” ACA LUKAS NA NASTUPU U CIRIHU OTPJEVAO JEDAN HIT zbog BAHATOSTI KOLEGA i nemarnosti organizatora SKANDAL U CIRIHU! Zbog neodgovornosti organizatora publika ostala uskraćena za nastup Ace Lukasa: Pjevač se oglasio za Hype! RODITELJI JE SE ODREKLI ZBOG PARTNERA: Nadica Ademov otvoreno o najbolnijem periodu u životu SLAVLJE U DOMU NIKOLE ROKVIĆA! Pjevač se hitno oglasio i javno objavio: SLAVI SE ROĐENJE! ŽIVI KAO PODSTANAR: Ben Affleck iselio iz doma kojeg je dijelio s Jennifer Lopez JOŠ JEDNO LICE UHAPŠENO ZBOG TERORIZMA! Oglasio se Dačić, evo o kome je riječ BUKTI NOVI ESTRADNI RAT! Karleuša odgovorila Vojažu: MANJI SI OD SPERMATOZOIDA u koji te je VRATILA NANOGICA!

“JA SAM ZATEKAO OCA KADA JE UMRO!” Memo Haljevac ogolio dušu u emisiji: “Nisam sve rekao ocu, kajem se!”

Objavio: RHT
21/05/2024 9:59 PM

Ja sam zatekao oca kad je umro

srijedu22. maja od 21h na Hype televiziji kod autora i voditelja Stefana Usiljanina u emisiji “PRETRES” svoju životnu priču ispričaće poznato tv lice Hype produkcije Sulejman Memo Haljevac.

Foto: printscreen/Hype tv/

U ovoj emisiji Memo će govoriti o svojoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Govoriće o svojoj porodici, o roditeljima koji su mu sve priuštili u životu. O njegovoj borbi za opstanak, ali i tugama koje je prenosio na platno.

Ja sam zatekao oca kad je umro

Postoje velike tajne između njega i četkice za slikanje i nije htio da otkrije te tajne u emisiji.

Bolna tema je bila smrt njegovog oca, što je Memo jako teško podnio i u emisiji izjavio: “Ostao sam nedorečen, nisam mu sve rekao!”

“Ti si zatekao oca kad je preminuo?” – pitao je voditelj

“Majka je sjedila pored njega, on je sejdio u fotelji i ona je mislila da je on zaspao, kada sam došao i ušao oca sam zatekao da je umro, sigurno pola sata, sat prije toga” – sa suzama u očima izjavio je Memo na Hype televiziji

Kroz emisiju bilo je puno tema, jedna od njih je i novi veliki projekat Hype produkcije, najveći rijaliti šou program na Balkanu “IMANJE” gdje je Memo govorio sa velikom radošću sve o novom projektu.

Foto: printscreen/instagram/rijalitiimanje/

Žene su bile sastavni dio njegove mladosti, osvrnuo se i na tu temu: “U mladosti sam bio najgori!”

Memo je odgovarao na sva pitanja voditelja pa i ona škakljiva.

Ne propustite ovo turbulentno putovanje kroz emisiju “Pretres” samo na Hype televiziji.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS