calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

“JA SAM DAO OTKAZ, SMETAO MI JE RAD NOĆU”: Milan Milošević otkrio nepoznate detalje o napuštanju Zadruge

Objavio: RHT
03/07/2023 6:50 PM

Milana Miloševića je domaća javnost upoznala kao učesnika “Zadruge 1”. Ubrzo nakon završetka prve sezone, Milan je dobio ponudu od čelnika televizija i postao voditelj ovog formata, a milionski auditorijum koji je svakodnevno pratio “Zadrugu” ga je prosto obožavao. 

UvIJek direktan, bez dlake na jeziku, i sa određenom dozom crnog humora, Milošević je odmah postao omiljeni voditelj, kako zadrugarima, tako i publici, međutim, poslije nekoliko sezona, usred “Zadruge 6” objavio je da je došlo do prekida saradnje sa Mitrovićima. 

Kako je objasnio, otkaz je sam dao, jer nisu uspjeli da pronađu zajednički jezik, međutim, sve se desilo iznenada, usred sezone.

– Ono što se desilo između mene i poslodavca, zauvijek će ostati među nama. Nikada ništa ne može da izađe. Spontano se sve desilo. Niti sam ja molio da se vratim na Pink, niti su me zvali da se vratim, niti sam dobio otkaz. Ja sam sam dao otkaz i potpisao raskid. Jeste čudno što se to desilo dok je trajala sezona, ali nismo uspjeli da se dogovorimo – rekao je Milan tada za “Blic”. 

– Sve se skupilo. Od finansija, zdravstvenog stanja, pa do noćnog rada. To je po sedam sati, sjedim cijelu noć – bio je iskren Milošević. 

Milan danas radi kao voditelj na Hype televiziji, a kako je rekao portal “Srbija Danas”, imaće ulogu i u novom rijalitiju ove televizije, o čemu nije mogao mnogo da govori zbog ugovora koji je potpisao. 

(Srbija danas)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS