calendar

Subota 3. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IZDATO UPOZORENJE ZA CIJELU DRŽAVU: U BiH danas svježije vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom HOROSKOP ZA SUBOTU, 3. JUL! Djevice će proći kroz užasan momenat, a ovom znaku se mijenja život potpuno! NOVAK ĐOKOVIĆ ČEKA FINALE OLIMPIJSKIH IGARA OD 2008. GODINE! Najbolji teniser svih vremena se bori za zlato u Parizu! “HOĆEŠ DA ME BIJEŠ?!” Drama na nastupu Milice Todorović dok je pjevala Desingericinu pjesmu Oglasila se Lana Pudar: Prvi put u karijeri sam doživjela veliko razočaranje “ANITA NIJE IZDALA MATORU!” Aleksandar Požgaj tvrdi da je Stanojlovićeva bila NEVJERNA I RANIJE? “UMRIJETI ĆU MAMICE, NE MOGU VIŠE” Strava i užas Miljane Kulić, život joj visio o koncu! JELENA I UROŠ IPAK ZAVRŠILI ZAJEDNO! Potpuno RASKRINKANI, pokušali sve da sakriju, evo šta se desilo nakon emisije JELENA ĐOKOVIĆ ODIŠE ELEGANCIJOM NA OI! Sve oči uprte u njene stajlinge, dok odiše skromnošću! (FOTO) Frka u Sarajevu! Karići kočijom došli po svoje! Memo je pravi smrad! Evo mu došli pod prozor, on ne smije izaći! RADA MANOJLOVIĆ SE TAJNO UDAJE?! Pjevačica ne može više da šuti, progovorila o svadbi Hladna fronta sa sjevera: Blago osvježenje stiže u BiH, no kiša neće doći u sve krajeve Tom Kruz ima specijalni zadatak na Olimpijskim igrama: Uvijek spreman za vratolomije Srbija ima još jednu medalju u Parizu: Furiozni Đoković ostvario plasman u finale OI EVO GDJE SE NALAZI MILAN STANKOVIĆ! Nestao sa javne scene, povukao se, a sada isplivala prava slika! “Misliš da bih ti platila” Stefan Subotić OTKRIVA sve tajne iza kamera: “ONA JE JAKO BAHATA PJEVAČICA”

IZUZETNE LIČNOSTI su svi oni koji se izdvajaju svojim postignutim rezultatima!

Objavio: RHT
16/12/2021 10:02 PM

Izuzetne ličnosti su ličnosti koje se izdvajaju izuzetnošću – postignutim rezultatima, doprinosom sredini, čovekoljubljem i koje bi trebalo da budu uzori građanima Srbije, pre svega mladima.

FOTO/hypebih.ba

Kako je ovogodišnja dodela jubilarna, deseta, umesto dodele priznanja Izuzetnim ličnostima 2021. u šest kategorija, dodeljene su nagrade IZUZETNE LIČNOSTI DECENIJE, a nominovani su biti svi pobednici u svih šest kategorija, od 2011., zaključno sa 2020om. U veoma jakoj konkurenciji, nagradu za izuzetan tim dobili su svi oni koji bili na prvoj liniji fronta tokom pandemije, a to su lekari i svi drugi koji su bili uz pacijente i rizikovali svoje zdravlje kako bi bili uz svoj narod, a nagrade su primili predstavnici svih ustanova koje su bile u kovid sistemu tokom pandemije.

Nagradu za izuzetnu mladu ličnost dobila je košarkašica Nataša Kovačević kao neko ko je sjajan uzor mladima. Ona je neko čiji je san bespovratno prekinut, a ipak je uspela da ga dosanja, i nakon amputacije noge ponovo stane na teren. Ona je primer da ništa nije nemoguće i da su trud, rad i želja jači od svega.

Nagrada za izuzetnu porodicu decenije dodeljena je porodici Dugalić, a 2013. takođe je pripala njima. Nebojša Dugalić sa suprugom Draganom ima petoro uspešne dece, tri sina i dve ćerke, a pored toga oboje imaju i blistave karijere, a u obraćanju, Nebojša Dugalić istakao je da je recept za izuzetnu porodicu LJUBAV!

FOTO/hypebih.ba

Popularna glumica Tamara Aleksić imala je čast da uruči priznanje za izuzetnog muškarca decenije, koju je zasluženo dobio scenograf Miljen Kljajković Kreka, koji je radio na mnogim kultnim jugoslovenskim filmovima, ali i sarađivao sa velikim svetskim imenima poput Džonija Depa, Hita Ledžere, Marlona Branda… Za izuzetnu ženu decenije proglašena je glumica Svetlana Ceca Bojković koja je u 2020. godini izabrana za izuzetnu ličnost godine. U svojoj kćerki ima dostojnu naslednicu kada su gluma i karijera u pitanju, a pored toga ona je borac za zemlju, vazduh i vodu, kao i neko ko svojim umerenim i kulturnom ponašanjem, osmehom, a pre svega glumačkom karijerom pravi primer mladima.

Dobitnik priznanja za izuzetnu ličnost decenije dobio je neko ko je Srbiju predstavio celom svetu, najbolji ambasador naše zemlje, najbolji teniser na svetu – Novak Đoković. U njegovo ime nagradu je primila njegova majka Dijana Đoković. Osim dobitnika nagrada, a pored eminentnog žirija koji su činili intelektualci iz mnogih sfera javnog života i vrhunski stručnjaci u svojim profesijama, ovom događaju prisustvovali su i bivši košarkaš Predrag Peđa Danilović, stilista Ašok Murti, voditeljka Tatjana Peternek i mnogi drugi…

AUTOR: hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS