calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena!

“IZRAELU JE NAMJEŠTENA POBJEDA” Izraelska predstavnica skočila na kladionicama, Hrvati strahuju da će im biti oduzeto prvo mjesto!

Objavio: RHT
11/05/2024 9:00 PM

Izraelska predstavnica skočila

Photo: Profimedia

Večerašnje finale Evrovizije 2024 obilježeno je brojnim skandalima i kontroverzama, a posebno je uzburkano učešće Izraela. Predstavnica Izraela, Eden Golan sa pjesmom “Hurricane”, postala je centralna figura skandala, saopšteno joj je da ne smije da izlazi iz hotelske sobe, a obezbjeđenje je pojačano zbog njenog učešća na takmičenju.

Skandali oko pjesme koju izvodi Eden Golan počeli su već kada je pjesma objavljena. Naime, prvobitni naziv pjesme trebalo je da bude “Oktobarska kiša”, ali je ovaj naziv bio zabranjen zbog političkih konotacija. Naziv je aludirao na napad Hamasa koji se dogodio u oktobru, nakon kojeg je izbio rat u Gazi. Ova odluka izazvala je dodatnu pažnju javnosti i fanova takmičenja.

Photo: Profimedia/Izraelska predstavnica skočila

Dodatnu pažnju izazvalo je i naglo povećanje popularnosti Izraela na kladionicama nakon nastupa. Mnogi su izrazili sumnju da je ovo rezultat političkih uticaja, umjesto stvarnih muzičkih kvaliteta. Hrvatski predstavnik, Bejbi Lazanji, mjesecima je bio ubjedljivi favorit na evrovizijskim kladionicama, ali se mnogi plaše da bi mu pobjedu mogla “ukrasti” politika.

Drama oko Izreala

– Ukoliko ne bude Hrvatska u subotu pobijedila, već pobijedi Izrael, Evrovizija koja je nekada bila muzika, mir i ljubav, definitivno gubi ogroman dio svoje publike, zemalja učesnica i tone u zaborav… Tako da ako Hrvatska ne spase ovo, niko neće. Sramota je što su tu, a kamoli top 5 ili pobjeda – glasio je komentar jednog korisnika Tvitera.

– Kako se Izraelu namiješta pobjeda… Izrael nastupa odmah poslije Holandije (jednog od glavnih favorita što se tiče televotinga) dok je Hrvatska dobila odlično me što u running orderu – glasio je sljedeći komentar.

– Hrvatska treba da pobijedi ove godine, tako isto smatram da Izrael ako će da skoči sa 18. mjesta na 2. zbog politike, da onda više ne treba da pridajem značaja tom takmičenju. Hvala – jedan je u moru sličnih komentara korisnika društvenih mreža.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS