calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za petak, 27. septembar 2024: Blizanci dobro da se paze, Biku se otvara portal uspjeha, Vodolije očekujte potpuno luckast dan, a Vi? Svađa u avionu postala hit na TikToku, pogledalo je 14 miliona ljudi Ovo je već previše za ženska srca: Goli Dejvid Bekam se snimao u teretani, sve pršti od energije Ovo su znaci da je dijete žrtva nasilja na internetu: Na jedan detalj posebno obratite pažnju Drama u Banjaluci: Muškarca nemilosrdno šutali nogama, stigla je policija Sve polude za Gastozom! I dan danas Luna ludi? Ljepotica je pristala da bude treća, ali ima svoje uslove? Može li ih Elmedin ispuniti? “MI SMO NAJBOLJI TANDEM” Mira Škorić i Aca Lukas o zajedničkom duetu: “Saša Mirković nas je ponovo spojio” “NE MOGU DA GA TRPIM”: Isplivala istina o vezi Tanje Savić i Muhameda, evo šta se dešava iza zatvorenih vrata Marija Šerifović najavljuje koncert u Zetri: U Sarajevu sam kod kuće Da čovjek ne povjeruje! Znate li koji put Miljana Kulić ide na abortus? Na Zemlju stigao signal iz svemira: Putovao osam milijardi godina (VIDEO) Rada Manojlović “pukla”: Pjevala pod šatorom, “sijevao” donji veš, ali od bakšiša ni traga ni glasa (VIDEO) GLUMAC I KOMPOZITOR ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Zbog mizernog iznosa penzije čupa kosu sa glave, plače i cvili ACA LUKAS MISTERIOZNOM PORUKOM BACIO SVE U REBUS! Najveća zvijezda Balkana zbunila pratioce! Šta to sprema? (VIDEO) KATARINA ŽIVKOVIĆ PO PRVI PUT POKAZALA SINA! Pjevačica u provokativnoj kombinaciji sa ogromnim dekolteom, nasljednik u kolicama

TRAGEDIJA Iznenada preminuo poznati pjevač (53): “Na sceni mu je u jednom trenutku pozlilo…”

Objavio: RHT
22/09/2024 7:00 PM

Iznenada preminuo poznati pjevač

Poznati turski pjevač Metin Arolat preminuo je u 53. godini, nakon što se iznenada srušio tokom nastupa u jednom istanbulskom hotelu.

Foto: Instagram

Njegov menadžer Halil Čildirim (Cıldırım) kasnije je potvrdio da se radilo o srčanom udaru.

Iznenada preminuo poznati pjevač

Pjevač se srušio na nastupu, prisutni su brzo reagovali i pružili mu prvu pomoć. Ubruo je prevezen u bolnicu, ali ni ljekari mu nisu mogli pomoći.

Njegova prijateljica Demet Sagiroglu bila je u tom hotelu i opisala je što se dogodilo.

– Bio mi je vrlo blizak prijatelj, bio mi je kao rođeni brat, vrlo poseban. Ponovno je bio na dijeti. Kod nas su uvijek prisutne te ”smrtonosne dijete”. Vjerojatno mu srce nije izdržalo. Otišao je s osmijehom. Njegov menadžer je tako rekao. Bio je vrlo veseo. Njegova obitelj je u Izmiru, a u Istanbulu nije imao nikoga. Prije nekoliko godina izgubio je majku, što mu je također teško palo. S menadžerom je došao na posao nasmijan i veseo. Na sceni mu je u jednom trenutku pozlilo. Nakon 20 minuta na bini, otišao je iza kulisa i skinuo košulju. Zatim je rekao da mu ruka trne. Poslije su ga pregledali, a onda je rekao: ”Dajte mi košulju, dobro sam.” Ponovo se vratio na scenu, ali je ubrzo ponovo pao – prepričala je Sagiroglu.

Otišao je sa osmijehom

Sagiroglu je objasnila i da su mu pružali stručnu zdravstvenu pomoć, ali neuspješno. 

– Njegovo srce je stalo prije dolaska hitne pomoći, a zatim su ga oživjeli u kolima hitne. Na putu mu je srce ponovo stalo. Njegovim voljenima želim strpljenje. Vjerujem da je otišao na bolje mjesto, jer je otišao s osmijehom. Uvijek je imao osmijeh na licu – zaključila je njegova prijateljica. 

Pročitajte i: Zenica tek 18. u Federaciji BiH po indeksu razvijenosti! NAJRAZVIJENIJA OPĆINA U FBiH Centar Sarajevo, a NAJNERAZVIJENIJA Dobretići.

BONUS VIDEO:

(hurriyetdailynews.com/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS