calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Formiran predmet u Tužilaštvu HNK: Kamenolom u Jablanici Šta se dešava s vašim organizmom ako pretjerano konzumirate so TERZU STIGLO GORKO KAJANJE Zažalio zbog varanja trudne vjerenice EVO KAKO IZGLEDA VELJKO PILJKIĆ BEZ BRADE I DUGE KOSE! Seka Aleksić podijelila fotku svog muža, pa pokrenula lavinu komentara! Totalno je neprepoznatljiv! (FOTO) Kako razlikovati kopiju od originalnog parfema? Oglasila se Nina Badrić: BiH je uvijek bila zemlja gdje sam široke duše i velikog srca dočekana ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima cvrkutala Elmedinu na uho: Volim te živote moj, što si ljut zbog Jane… “Istjerali smo je na balkon” Megan Markl izgledala zapanjujuće dobro na crvenom tepihu: Da li je ovo bilo prikladno? VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU Objavljen snimak kao dokaz afere Mione i Gastoza! Ša će biti totalno uništen Kako je Šemso pokorio region: Ulaznice za njegovu predstavu idu kao halva, obara rekorde gledanosti, a nekada ga nisu zvali Federalna uprava civilne zaštite: U više od 10 sela pomoć još nije došla MILJANI UNIJELI INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVIJETA: Nije očekivala to o TRUDNOĆI! Skandalozne riječi Janjuša o Aneli: HTJELI SMO SAMO DA JE … Seka Aleksić donirala novac za ljude u poplavljenim područjima Kakve su posljedice po hidroelektrane na Neretvi ostavili poplave i klizišta? Stravičan zločin u Tuzli: Majka čekićem ubila kćerku, ostavila dva oproštajna pisma!

IZMEĐU DVE VATRE: Svekrva i snaja u ratu i pre venčanja!

Objavio: RHT
23/09/2022 9:45 PM

Glumica Nikola Pelc i sin Dejvida i Viktorije Bekam, Bruklin, početkom leta rekli su jedno drugom sudbonosno “da” na dugo iščekivanoj romantičnoj ceremoniji u Americi.

Foto: JP Yim / Getty images / Profimedia

Venčanje poznatog para bilo je glavna tema danima u svetskim medijima, a najviše se pisalo venčanici modne kuće “Valentino” u kojoj se Nikola pojavila pred svojim dragim i zvanicama.

Mnogi su bili iznenađeni što Nikola nosi venčanu haljinu slavnog italijanskog brenda iako je njena svekrva Viktorija vlasnica modne kuće i poznata dizajnerka, a glumica je sada progovorila o tome kako je došlo do toga da ponese “Valentino”.
Kako je istakla, Viktorija i ona su se najpre dogovorile da zajedno osmisle venčanicu. Nakon što su to i učinile, prošlo je nekoliko dana, a Viktorija se nije javljala, da bi se na kraju oglasila i rekla kako njen atelje ne može da napravi venčanicu. Tada je došlo do prvih razmirica između ove dve slavne dame, a mladi Bruklin se našao “između 2 vatre.“

Da među njima nije sve u najboljem redu svedoči dosta toga, ali ono što dizajnerku najviše frustrira svakako je činjenica da je njena snaha počela javno da govori o njihovom neslaganju, umesto da porodične probleme drži dalje od očiju javnosti.

Da li će izgladiti odnos ili će Bruklin morati da bira stranu, pokazaće vreme.

HYPE.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS