calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega!

IZLEĆU KAO IZ PAŠTETE: ,,Polni organ doneo mi je brojne poteškoće” Filip Car besan zbog dolaska bivših devojaka u Crikvenicu!

Objavio: RHT
17/08/2022 7:00 PM

Bivša zadrugarka Ana Jovanović unela je pravu pometnju kada je Instagramu najavila da sa Sanjom Grujić, cimerkom iz “Zadruge”, snima duetsku pesmu, te da je za već odlučila da će spot za istu snimiti u Crikvenici, rodnom mestu Filipa Cara.

Foto: Instagram/Instagram/Instagram

Na društvenim mrežama odmah su krenule spekulacije, a svima je posebno interesantno to što kod Cara u Crikvenicu stižu njegove dve bivše devojke.

– Otkako sam izašao iz rijalitija, mnogi rijaliti igrači, a pogotovo igračice, odnosno zadrugarke, izleću kao iz paštete – samo čekam da otvorim frižider, da mi neka zadrugarka ili neko od njihovih porodica izađe iz frižidera! Ništa me više ne čudi – počeo je priču Car, pa dodao:

– Sanja Grujić mi je draga. Nemam ništa protiv nje, simpatična devojka. Negde da je sretnem, u nekoj emisiji ili u gradu, uvek bih joj pružio ruku i pozdravio bih je, a ostale svakako ne bih komentarisao, ko god se povezuje sa mnom u novinama – bila to Ana ili neke druge. Što se tiče moje porodične kuće i mog grada, tu je malo kome iz tog sveta pristup omogućen. Naravno, ne mogu ja nikom da zabranim pristup mom gradu, ali u moju kuću, društvo ili blizinu retko ko može da dođe od tih ljudi.

Na kraju, zaključio je da su ga njegove zavodničke sposobnosti mnogo koštale.

– Gledam na svoj polni organ kao na ratnog zločinca, zato što mi je naneo brojne probleme i poteškoće u životu. Vidim da je mnogima usrećio život koji je bio dosadan ili monoton, mnogim devojkama koje nisu bile u žiži javnosti – sada su postale.

Kurir.rs/Pink.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS