calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE RAĐA NAJVIŠE MAMINIH SINOVA: Kod njih ćete uvijek biti broj 2! Drama kod Jablanice: Zapalio se kombi u vožnji, vatrogasci se bore s vatrom Trikovi da vam veš uvijek bude fino opran: Evo šta treba koristiti umjesto omekšivača JANJUŠ PRVI PUT JAVNO OBJAVIO FOTKU SA NOVOM DJEVOJKOM! Svi gledaju i ne mogu da vjeruju, da li je ovo moguće?! (FOTO) STRAVIČNA ISPOVIJEST INFLUENSERA (24) O SILOVANJU: “Držali su me! Otkopčao je šlic i rekao mi…” KONAČNO PROGOVORIO ŠOK! AUTOBUS UDARIO U KOMBI BARBARE BOBAK! Pjevačica bila u njemu, evo u kakvom je stanju! Cijene hrane i bezalkoholnih pića u junu u prosjeku niže za 0,9 posto “TRAŽIO MI JE GOLE FOTKE DA BI SE SAMOZADOVOLJAVAO! NIJE HTIO DA PLATI” Nova Janjuševa djevojka ŠOKIRALA: “Devito nije htio da skida fantomku ni dok smo…!” Banjalučanin pritvoren zbog obljube maloljetne kćerke SVI JURE NA HYPE TV POSLIJE RIJALITIJA: “ZNAJU GDJE TREBA DA IDU!” Finalistkinja otkriva zašto učesnici MASOVNO prelaze na Hype televiziju po završetku svake sezone (VIDEO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana se naljutila zbog “nove” Sultanove prijateljice i napustila kuću: Elme dovodi svoju muzu? SLIJEDI NOVI HAOS (VIDEO) Đoković deklasirao Nadala! Najteži poraz Španca u karijeri na pariškoj šljaci HITNO OGLAŠAVANJE MENADŽERA ACE LUKASA! Saša Mirković otkrio sve o zdravstvenom stanju pjevača BLAM – ŠA NE VJERUJE SVOJIM OČIMA! ŠOK Poznat identitet mladića čije je tijelo izvučeno iz Bilećkog jezera: Policija se oglasila o utapanju na Manjači OVO JE NOVA JANJUŠEVA DJEVOJKA? Vrela plavuša osvojila njegovo srce

IZJAVE BIVŠE ŽENE MOG MUŽA SU LAŽI: Biljana Sečivanović poručila da će sve dokazati na sudu!

Objavio: RHT
04/04/2022 2:48 PM

Pevačica Biljana Sečivanović danas je imala zakazano saslušanje u Višem sudu u Beogradu povodom raspodele imovine koju je njen suprug Aleksandar Nedić stekao za vreme bračne zajednice sa sada već bivšom ženom Danijelom.

Pevačica i njen muž danas su došli u Palatu Pravde gde je pred Višim sudom u Beogradu trebalo da da izjavu u svojstvu svedoka, ali zbog neplaniranih problema suđenje je odloženo.

Posle današnjeg pojavljivanja u Višem sudu u Beogradu, Biljana se oglasila za Kurir i istakla da će laži suprugove bivše partnerke dokazati.

– U dogovoru sa mojim advokatom Milisavom Jovanovskim se obraćam u vezi sa suđenjem koje je trebalo danas da se održi; Zbog bolesti sudije, suđenje a tako i moje svedočenje je odloženo za oktobar. Mogu samo reći da su izjave potpuna besmislica i laž što ćemo na sudu i dokazati. Razlog zbog koga je izbacila optužbe u medije je samo njoj poznat. Posle moga iskaza na sudu dobićete detaljnije informacije. Unapred hvala na razumevanju – rekla je ona u izjavi za medije.

Podsetimo, pevačica je u više navrata govorila u medijima oko spornog placa i kuće koja je između ostalog predmet spora. Njen muž je istakao da prilikom kupovine placa nije poznavao sadašnju suprugu pevačicu, kao i da je izgradnja nekretnine započeta pre nego je upoznao Biljanu, odnosno za vreme trajanja zajednice života sa bivsom ženom Danijelom.

– Sve se brzo odigralo, brzo smo se uselili i brzo je kuća sagrađena. Porasla ljubav i porasla kuća. Mislim da smo sve postigli za kratko vreme – rekla je Biljana za Grand televiziju. Ona je objasnila i da li je učestvovala u radovima: – Učestvovala sam samo sa kafama i ostalim propratnim stvarima. Majstori su radili kako treba, ja sam samo pitala dal treba kafa – objasnila je ona.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS