calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U dijelovima Crne Gore i Hrvatske zabilježeno snažno nevrijeme, temperatura padala i za 18 stepeni Žestoka rasprava Pešića i Đokovića: Šta je iznerviralo Novaka, zbog čega mu se Kari pravdao ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana uzjahala Elmedina i zavalila mu šamarčinu: Ne može se obuzdati (VIDEO) “OPADALA MI JE KOSA, primala sam 16 INFUZIJA DNEVNO” Nela Vidaković o OGROMNOJ BORBI sa vantjelesnom oplodnjom KAČAVENDA BLOKIRALA DRUŠTVENE MREŽE EKSPLICITNOM FOTOGRAFIJOM! Isplatilo joj se brukanje na OI: Katastrofalan nastup donijeće joj milione dolara SVE JE SPREMNO ZA AVIONDŽIJE! Rediteljka Suzana Purković sve objelodanila: “Krećemo u 12. razred, a direktor škole Saša Mirković nam daje nove zadatke” IMALA SAM ODNOSE U KOLIMA USRED BIJELA DANA Pjevačica progovorila o svojoj intimi, šok! ANITA DOBIJA ŠUT-KARTU Procurile šokantne prepiske! ANĐELO SVE PRIZNAO NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA MAJKE DARKA LAZIĆA Branka je snimljena prije 12 godina, mnogi ne vjeruju da je ovako izgledala Produženo radno vrijeme ugostiteljskim objektima tokom SFF-a Elmedin i Jana obilaze mjesto gdje će se vjenčati! Fatima ČUPA KOSU I PLAČE sama kod kuće! ANELI I UROŠ ZAVRŠILI NA KLINICI! Procurila fotografija Zgodni srbijanski stjuardi zaludjeli dame širom svijeta: Više se ne bojim letenja BEBICA ISTETOVIRAO TEODORIN LIK! Porodica se hvata za glavu Kako je Fatima zavela Elmedina? “Nisam htjela da se vratim kući? Moji su mi BRANILI!!”

Izbio požar između Breze i Ilijaša, sumnja se na ljudski faktor

Objavio: RHT
13/08/2024 7:50 PM

Izbio požar između Breze i Ilijaša

Na području Vrbovika u Općini Breza danas je došlo do požara niskog rastinja koji se proširio na područje Općine Ilijaš gdje je gašenje požara još uvijek u toku.

Izbio požar između Breze i Ilijaša/Foto: klix.ba

Prema riječima načelnika Općine Breza Vedada Jusića, požar je izbio na nekadašnjoj deponiji općine Ilijaš gdje su građani i nakon sanacije iste nastavili s odlaganjem smeća.

Smatra se da je požar nastao ljudskim faktorom, a na mjesto događaja izašli su pripadnici DVD Breza koji su ugasili požar na području Općine Breza.

Foto: klix.ba

S obzirom da je požar izbio na lokalitetu između dvije općine, on se tokom gašenja na području Općine Breza proširio na lokalitet Općine Ilijaš. Tamo se čeka dolazak vatrogasaca iz Ilijaša. Dok DVD Breza, pripadnici civilne zaštite i JKP iz Breze gase lokalitet i na području Općine Ilijaš.

Čitajte i ANELI POSLALA BRUTALNU PORUKU!? Hitno se vraća u Beograd!

Ovo je izazvalo nagađanja o tome da li je Aneli stihovima potkačila bivšeg partnera ili je možda riječ o poruci upućenoj nekoj novoj simpatiji.

Aneli Ahmić, drugoplasirana takmičarka posljednjeg rijalitija, privukla je pažnju javnosti dok je sa Urošem Stanićem putovala iz Sarajeva za Beograd.

ANELI POSLALA BRUTALNU PORUKU

Tokom puta, Aneli je snimala video u kome je vozila automobil dok je u pozadini išla pjesma “Psiho” Aleksandre Prijović. Međutim, ono što je izazvalo najviše pažnje jeste stih koji je Aneli podijelila uz video:

– “Rođena sam da tu budem kazna“, uz emotikon anđela.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/klix.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS