calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO)

IVANA PROGOVORILA O SUPRUGU I PORODIČNIM PLANOVIMA: Suprug ima dijete iz prvog braka, a ja ću usvojiti još dvoje!

Objavio: RHT
03/08/2023 1:20 PM

Manekenka Ivana Korab se početkom juna porodila i na svijet je donijela sina, a sada je otkrila kakav je dogovor napravila sa suprugom kojeg krije od očiju javnosti.

Ivana Korab
FOTO: PRINTSCREEN

– Moj suprug ima jedno dijete iz prvog braka, onda smo se dogovorili i ja sam mu rekla: “Rodiću dvoje djece i dvoje ću da usvojim” – priča Ivana i dodaje:

– I ja sam mu to rekla pre nego što smo se prvi put i poljubili, on je toga bio vrlo svjestan – zaključuje Korabova za “Unu”.

Ivana Korab
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsjetimo, Ivana Korab danas je u srećnom braku sa suprugom kog ne želi javno da eksponira, a mnogi ne znaju da je ovo drugi put da je lijepa brineta stala pred oltar. Ivana se, naime, 2013. godine udala za tadašnjeg dečka – crnogorskog biznismena.

Međutim, stvari su krenule po zlu i kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest da se par koji je prije braka godinama bio u ljubavi razvodi nakon samo mjesec dana. Ivana je tada priznala da je vjerovala da će njihova ljubav trajati vječno, te da nije slutila da će se sve završiti potpuno drugačije.

Poslije šest godina nakon kraha prvog braka, Ivana je pronašla muškarca svog života. Sadašnjeg supruga nikada nije željela da eksponira javno, pa čak ni da otkrije njegovo ime.

Ivana Korab
FOTO: FACEBOOK

Ivani se 2021. godine ostvarila i najveća želja – da postane majka, iako su je u borbi za potomstvo u početku pratile nedaće. U februaru 2021. godine rodila je sina Matea, kog je dobila iz trećeg pokušaja vantjelesne oplodnje.

Oba puta zatrudnjela je uz pomoć vantjelesne oplodnje, a ona i njen suprug prošli su kroz tešku borbu kako bi se ostvarili kao roditelji.

– Do ekstrema je išlo, zapravo do toga da smo otišli u Prag i da su nam rekli da ne možemo da imamo djecu i predlagali donatora sperme. U tom momentu, moj suprug iz prvog braka ima dijete od 13 godina, govorila sam da je ono dokaz, ali oni su uzimali prosjek. Igraju se sa tvojim životom i sa tim da ne možeš da imaš dijete, i daju ti donatora, grozno – rekla je Ivana u emisiji “Praktična žena”.

Ivana Korab
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS