calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin je postao Robin Hud iz Gornje Višnjice: Pošto mi se šunjaju oko kuće, PRAVIM LUK da ih skidam k’o jebuke ŠOK! RASKRINKANA MATORINA AFERA SA OVIM RIJALITI UČESNIKOM! On zanijemio od šoka, SKANDALČINA! OPLJAČKAN MUZIČAR! Otkrio šta mu je sve nestalo iz automobila CAR NADMAŠIO STANISLAVA: “Više ne pušim travu…” (FOTO) Ovo je 10 benefita magnezijuma za naše zdravlje Polskaja: Umjesto da ljudima obezbijedi vodu, Nićić se bavi mojim brakom “Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor, a kada građanima treba riješiti problem – napada žene i provocira sa mora! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Morate znati uživati u prirodi! “Tek onda ste napunili baterije za savršen život…” (VIDEO) U BiH dolazi svjetska atrakcija “Glenn Miller Orchestra” IVAN MARINKOVIĆ DONIO ŠOKANTNU ODLUKU! Iznenadio pratioce na mrežama (FOTO) Oglasio se FK Sarajevo: Brutalno napadnut trener bordo tima U čijem zagrljaju blista Emina Jahović? Pjevačica zaintrigirala pratioce novom objavom Evo šta se dešava sa Mionom! NENADOV OTAC HITNO DOJURIO U NJIHOV STAN Imate glavobolje od gledanja u ekran: Evo kako to spriječiti GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTOMOBIL: Moram da mirujem … Aneli se raspala zbog rastanka sa kćerkom, pa otvorila dušu o Janjušu: “Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa”

IVANA ALEKSIĆ po prvi put o podijeli imovine sa reperom Ša, ali i o bivšem dečku Vladimiru Tomoviću (VIDEO)

Objavio: RHT
18/12/2023 3:29 PM

Ivana Sirković ex Aleksić prva supruga Nenada Aleksića Ša, doživjela je užasne trenutke tokom njegovog učešća u “Zadruzi “, ali tada nije želala da govori o razvodu od repera. Ona se danas oglasila i prvi put javno govorila o njegovoj prevari, razvodu, ali i odnosu s Vladimirom Tomovićem.

Ivana je prokomentarisala razvod od repera koji je tada tvrdio da joj je prepisao stan, kao i da mu je ona ‘debelo’ naplatila prevaru:

– Hvala ti što si me to pitala, ne znam da li je njega iko pitao. Mi smo se razveli sporazumno, a znate kako to ide, moram da pristanem i ja i on na sve uslove. Nije slagao o tome kako smo se podijelili. Ali on je pristao, čak je to bio njegov prijedlog kako da podijelimo imovinu – kazala je Ivana i prvi put u javnosti objelodanila istinu o razvodu od Ša, pa se dotakla i Vladimira Tomovića i priznala u kakvim su sada odnosima.

– On se našao kao podrška. Nsimo više u kontaktu. Oni su divna porodica i divni ljudi. Imam sve najljepše da kažem o njima, o Vladimiru. Više nismo u kontaktu – poručila je Ivana, a onda otkrila da li su bili prijatelji ili u vezi:

– Odnos se završio – poručila je kratko.

Cijeli intervju sa Ivanom Aleksić pogledajte ispod teksta:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS