calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti!

JEDVA ČEKAM “IMANJE”: Iva Grgurić hoće da MUZE KRAVU! Najavila URNEBESNO takmičenje sa bliznakinjama “Ko šta izmuze, to pije!” (VIDEO)

Objavio: RHT
30/06/2024 10:30 PM

Iva jedva čeka “Imanje”


U novom ekskluzivnom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje PETKOM U 21H autorki i voditeljica Miljane i Nevene Arsić, bliznakinje Arsić ugostile su pobjednicu rijalitija Ivu Grgurić.

Iva jedva čeka “Imanje”/Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Iva Grgurić


Grgurićeva se u razgovoru sa bliznakinjama otkrila da jedva čeka najveći rijaliti format ikada u Hype produkciji “IMANJE”

Iva se nije libila da govori i o svojoj pobjedi u rijalitiju, ali i o televiziji na kojoj se emitovao format sa kojom više nema saradnju.

Učešće u predhodnom rijalitiju


– Mene je Lepi Mića zvao na telefon i zakazao mi sastanak sa kim treba za ulazak u rijaliti. – rekla je Iva, pa dodala:

– Mnogo se komentarisala tvoja pobjeda, ti si se i sama oglašavala, pa si jednom prilikom izjavila da si prekinula saradnju sa tom televizijom. – glasilo je pitanje voditeljice na osnovu naslova koji je pročitala tokom rubrike “UDAR SEDME SILE“.

– Da, rekla sam to, jer nemam lijepo iskustvo iskreno. Meni je zapravo istekao ugovor sa tom televizijom. U stvari ja nikada nisam dobila svoj “pravi” ugovor. – šokirala je Grgurićeva u emisiji ShowBliz.

– Kako to misliš “pravi“? Bilo ih je više? – uslijedilo je pitanje.

– Da, da, bilo ih je nekoliko, samo nikada nisam dobila pravi. Ni ne znam koji je pravi – rekla je ljutito Iva, koja je odnijela pobjedu u sezoni rijalitija.

Nije joj isplaćen honorar

– Polemisalo se o tvojoj nagradi, da li si isplaćena?

– Ne, nisam! Bar ne sve, samo dio. – šokirala je Iva.

– Jedva čekamo da počne rijaliti “Imanje”, uveliko je kasting u toku, naši takmičari će predstavljati prave porodične vrijednosti života na selu. Da li ti, Iva, znaš da muzeš kravu? – pitala je bliznakinja Nevena Arsić.

– Naravno da znam! – rekla je Iva uzbuđeno pokazujući kako se to radi.

– Ja predlažem da idemo nas tri da snimamo kako muzemo krave. – rekla je bliznakinja Miljana Arsić.

– Može! I da vidimo koja će više da izmuze! – rekla je Iva, a Nevena dodala:
– Ko šta izmuze, pije! – rekla je ona, a u studiju se zaorio smijeh.

– Šta je smešno? Sram vas bilo sve. Vaša prljava mašta mene ne dotiče. – našalila se bliznakinja, ali smijeh u studiju nije prestao!
Kako će izgledati IZAZOV koji su najavile, ostaje da ispratimo, jer takav događaj sigurno ne smemo propustiti!

Gostovanje pogledajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS