calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Čeka ga “drugarica”: Elmedin otišao od Fatime i Jane da odmori mozak Nakon presude Moamer Kasumović napravio drastičan potez: Glumac zbog osude javnosti prinuđen na ovo Dogovor “ispod stola”: Filip Car ulazi za 300.000 eura Pjevačica pijana kao letva! Bauljanje i teturanje ne priliči jednoj mladoj djevojci (VIDEO) “Znalo se da Miona i Sha neće uspjeti!” IVA GRGURIĆ “Milica mora da se mane Terze i posveti se bebi!” GLUMAC NA LISTI PEDOFILA I U CRNOJ GORI?! Isplivali novi detalji, skandal! Haljina Dženifer Aniston iz “Prijatelja” godinama je izazivala rasprave: Koju ste boju vi vidjeli? Sultan zagrmio: Nemoj mi pametovati Jano, po cijeli dan se izvačiš, ali stvarno! Pojavio se snimak stravične nesreće u Velikoj Kladuši: Golf 4 potpuno smrskan (VIDEO) Aleksandra Nikolić sada je daleko od Balkana i započela novi život? Crna magija je bačena na nas?! Haris oštro odgovorio na pitanje o Melini! Pjevač proslavio 73. rođendan! Milica iznjela SVE GADOSTI ovog nitkova Terze! Sha je jedini otrio koliki je smrad? Ulazim da ga? Romantika na djelu: Moja ljubav prema tebi je tolika da nekad šutim Ove odgovore ste tražili od Filipa Cara, bez cenzure sve u lice! Oni su svi miševi kad sam tu! DNEVNI HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR 2024: Blizancima komplikacije, Lavu ljubavni problem, Jarac se dvoumi UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav!

IVA GRGURIĆ NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE: Svojom objavom u providnim pantalonama zapalila Instagram!

Objavio: RHT
28/08/2022 11:00 AM

Nekadašnja učesnica rijalitija i pobednica treće sezone ZadrugeIva Grgurić, svojim izgledom uvek je privlačila pažnju.

Foto: Instagram

Bivša zadrugarka veoma je angažovana kad je nega lica i tela u pitanju, pa se često podvrgava estetskim korekcijama i plastičnim operacijama.

Osim što na taj način svoj izgled dovodi do savršenstva, Iva redovno trenira što se može primetiti po njenim provokativnim slikama.

Ona je danas objavila stori iz lifta u skroz letnjem fazonu. Gore je imala crni top sa cvetnim detaljima po ivicama, a donji deo su providne pantalone ispod kojih se nazire crni kupaći.

Izvor: pink.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS