calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri!

ISTINE I LAŽI: Brat Rade Manojlović izneo šokantne tvrdnje o sestri, pa nahvalio Harisa!

Objavio: RHT
20/12/2022 3:00 PM

Kako i sam kaže, moguće da je sve bila fora, te da Rada i Haris nikada nisu bili u ljubavi, već da je oko svega napravljena samo reklama.

Foto: Instagram

Pevač Nenad Manojlović, brat po ocu Rade Manojlović, prvi put je otvoreno govorio o sestrinom raskidu s pobednikom “Zvezda Granda” Harisom Berkovićem, pa otkrio da i sam nije siguran da li je to bila veza ili marketinški trik, kako se u više navrata i spekulisalo.

Naime, Nenad je istakao da ne zna šta se s njihovom vezom dešava niti da li su ikada bili zajedno. Kako i sam kaže, moguće da je sve bila fora, te da Rada i Haris nikada nisu bili u ljubavi, već da je oko svega napravljena samo reklama.

– Nemam ništa da kažem što već nije rečeno dosad. Nemam blage veze šta se dešava među njima i da li se dešava uopšte nešto ili je to sve marketinški trik bio. Ukoliko su zajedno, želim im svu sreću, ali mislim da nisu. Ništa ne može na silu ako im nije suđeno da budu zajedno. Ukoliko nisu, ko zna zašto je to dobro – rekao je Nenad, koji priznaje da sa Harisom nikad nije izašao u provod, ali zato za jedno redovno voze motore.

Foto: Printscreen

-Haris je divan momak, gotivim ga kao lika. Mi smo svako veče u kafani, nama je provod kada provozamo turu motorom ili tako nešto. Ja sam sreo njega posle nekih svirki nekoliko puta i video sam da je on ekstra lik i opušten. Haris nije nadmen, već je prizeman momak i ja ga baš gotivim. Nijednu ružnu reč nikada ne bih mogao da kažem za njega- zaključio je on.

Retko se Radini lajkovi i komentari sestra mogu videti na Nenadovim postovima i obrnuto, što je još jedan razlog za spekulacije da u porodici Manojlovića nema sloge. Mada se folk zvezda svim snagama trudi da javnost ubedi u suprotno.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS