calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija

Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru

Objavio: RHT
28/09/2024 2:00 PM

Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru

Kako vrijeme počinje biti hladnije i vlažnije, mnoga domaćinstva moraju da suše svoju odjeću u zatvorenom prostoru, ali to može biti dugotrajan proces.

Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru/Foto: shutterstock

Najbolji način da to učinite bez skupljanja računa za struju radi korištenja vaše sušilice.

Dolaskom jeseni i kišnih dana znači da sve više domaćinstava traži načine da osuši svoju odjeću u zatvorenom prostoru bez upotrebe sušilice.

Ova nevolja često dovodi do toga da se ljudi odluče koristiti mrežu za sušenja. Ali takav način sušenja ponekad može učiniti da se odjeća usmrdi, čak i ako je besprijekorno oprana.

U potrazi za brzim savjetima o sušenju u zatvorenom prostoru, jedna žena se obratila Facebook stranici Mrs Hinch Cleaning Tips and Tricks. Charlotte Holland je objavila svoju dilemu: “Koji je najbolji način da se osuši odeća bez mašine za sušenje veša, molim?”.

Oni koji su često odgovarali u odjeljku za komentare složili su se da je uparivanje odvlaživača zraka i ventilator pobjednička strategija.

Ovi uređaji su dizajnirani da izvlače vlagu iz zraka. To je bitno sredstvo u vlažnim dijelovima vašeg prebivališta koji su skloni privlačenju alergena i bakterija.

Ovlaživač zraka postavljen ispred uređaja za prozračivanje odjeće najbolje radi.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/klix.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS