calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih!

ISPLIVAO PRIVATNI VIDEO Teodore Džehverović i albanskog BIZNISMENA Ćazima

Objavio: RHT
09/06/2024 3:29 PM

ISPLIVAO PRIVATNI VIDEO Teodore Džehverović i albanskog BIZNISMENA Ćazima

Godine 2017. kada je počela s emitovanjem prva sezona rijalitija u kojoj je učestvovala Teodora Džehverović, mjesecima se spekulisalo o njenom odnosu sa kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem.

Osmanijev hotel u Poreču bio je poprište ovog medijski praćenog događaja, a mnogo se pričalo o snimcima iz Poreča koji su preplavili društvene mreže. Teodora je uvijek tvrdila da sa Ćazimom nije imala ništa, dok je njegova tadašnja izabranica tvrdila suprotno.

Teodora i Ćazim Foto: ATA IMAGES
FOTO:ATA IMAGES/ISPLIVAO PRIVATNI VIDEO

– Čuo sam da je rekla da me poštuje i drago mi je da je to rekla. Vjerujem da to što kaže i misli, a to što je nekoliko puta rekla čak i da me gleda kao oca mi je veoma smiješno. Vjerujem da je smiješno i ostalima – rekao je tada Ćazim.

Tada Teodorina majka Gordana zbog ovih priča bila veoma bijesna i sa sigurnošću tvrdila da njena kćerka nije imala ništa sa Osmanijem, pa je čak putem medija poručila da je spremna i da se suoči sa njim. On kaže da za tim nema potrebe, te da Teodori nije uradio ništa loše, naprotiv.

“NISAM JOJ NIŠTA LOŠE URADIO”

– Zašto bi se njena majka plašila mene? Ne razumijem šta je htjela da kaže, zašto da se obračunava sa mnom! Pa ja nista loše nisam uradio njenoj kćerki. Niti bih joj nešto uradio loše – kaže biznismen i dodaje da je učesnicom rijalitija veoma zadovoljan. Kao i da je htio ponovo da je pozve u Poreč kada izađe iz rijalitija.

– Svako ko je korektan sa mnom, nastavi sa mnom i da sarađuje. Naravno da smo Teodora i ja ostali u kontaktu i nakon njenog boravka u Poreču – rekao je Osmani i priznao da su tačne glasine da je Teodora kod njega u Poreču boravila čak dva mjeseca, kao i da će je zvati opet.

Na internetu se dijele snimci Ćazima i Teodore i to u kazinu dok mu ona sjedi u krilu i pjeva:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by @sveeeisvaaastaaaa5

PRISJETIMO SE RANIH RADOVA TEODORE DŽEHVEROVIĆ SA ALBANSKIM BIZNISMENOM ĆAZIMOM”, pisalo je u objavi.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS