calendar

Ponedeljak 5. Avgust, 2023

ISPLIVAO ĐOKOVIĆEV GOVOR IZ OLIMPIJSKOG SELA! Nole poslao brutalnu poruku srpskim sportistima

Objavio: RHT
05/08/2024 11:40 AM

ISPLIVAO ĐOKOVIĆEV GOVOR IZ OLIMPIJSKOG SELA!

Novak Đoković stigao je do zlatne medalje na Olimpijskim igrama pošto je u finalnom meču u dva seta savladao Karlosa Alkaraza (7:6, 7:6)

FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ nr

Emotivno je Đoković dočekao ostvarenje svog sna, a govor pred srpskim sportistima u olimpijskom selu će se pamtiti. Nole je stao pred naše sportiste i poslao im moćnu poruku.

ISPLIVAO ĐOKOVIĆEV GOVOR IZ OLIMPIJSKOG SELA!

“Vi ste mene zadužili, nikada vam ovo neću zaboraviti. Da nisam osvojio medalju, nastavio bih dalje da se borim. Hoću da vam ovo bude pelcer, ovo su moje pete Igre, imam 37 godina, nikada do sada nisam igrao finale. Hoću da vjerujete da ništa nije nemoguće. Da budete svaki dan najbolja verzija sebe, a ne samo na takmičenjima.

Eksplodirale su emocije nakon osvajanja dugo čekanog zlata, Nole je zaplakao na terenu, pa je uslijedilo slavlje sa porodicom, potom i sa našim sportistima u Olimpijskom selu. Posle toga je sa članovima tima i prijateljima uslijedila žurka u restoranu “Siena” u koji inače uvijek ide kada je u prijestonici Francuske. Stigao je Nole sa zastavom Srbije koju nije ispuštao iz ruku. Sa njim su bili brat Marko, Janko Tipsarević, glumac Damson Idris i košarkaš Džejson Tejtum, a slavlje je navodno potrajalo do dva ujutru.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS