calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je toliko stravično da ledi krv! Pogledajte ove detalje iz Jablanice Saša Mirković najavljuje novi duet i album Mire Škorić: “Jedna je Mira!” Cijedila grudi nasred dvorišta i jedva prekrila intimu: Ana nakon promjene spola pokazala golotinju Hrabra BiH skupo prodala kožu protiv favorizovane Njemačke Soraja zabrinula sve objavom sa sinom iz bolničkog kreveta?! “Moj hrabri dječak!” Marku Miljkoviću prijeti zatvor? Na adresu stigao zahtjev tužilaštva, on se oglasio? Horor u BiH: Bh. pjevačicu brutalno pretukao suprug, snimak kako je udara nogama u glavu ledi krv u žilama KLJUČNI DAN JE 17. OKTOBAR?! Za 3 znaka to znači samo jedno: LOVA DO KROVA! Miljana otkrila detalje razgovora sa Zolom nakon prekida trudnoće: ”On ne želi ni da čuje…” Memo Haljevac o pokojnoj baki Mari: Ljudske pijavice su je snimale do zadnjeg daha života! Evo šta kažu lešinari, Mare sad od njih odmori “ALIGATORI LUTAJU PO DVORIŠTU, GARAŽAMA..” Stanija opisala stravične scene poslije uragana “Milton” na Floridi, pa otkrila potresnu poruku svoje majke! Doktor tvrdi: Ovaj dio tijela otkriva veličinu spolnog organa Neočekivani susret Federera i Đokovića u Šangaju: “Gdje si, starče” (VIDEO) Memo Haljevac zagrmio: Gdje su sad ljudski lešinari kada je umrla baka Mara? Ko će platiti sahranu, jer su na njoj zaradili! OBJAVLJENE NAJNOVIJE INFORMACIJE O MATOROJ: Otkriveno šta joj se desilo sa TIJELOM! EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Janjuš o životu u Njemačkoj! Da li čeka dijete? Šta kaže za Aneli i Maju?

ISPLIVALE SLIKE ZVEZDANA SLAVNIĆA IZ MLADOSTI (FOTO)

Objavio: RHT
17/03/2023 7:00 PM

Zvezdan Slavnić važi za jednog od poželjnih muškaraca u rijalitiju “Zadruga”, iako ne prestaje da šokira javnost svojim bahatim i agresivnim ponašanjem, a kako je već poznato on je bio i velika ljubav pokojne pevačice Ksenije Pajčin.

Foto: Printscreen YT

Foto: Printscreen YT

Naime, sada su se na stranici obožavatelja Ksenije Pajčin pojavile fotke sa Zvezdanom na kojoj možemo videti kako je on izgledao u mladosti tokom njihove veze.

Ispod objave nizali su se komentari poput:

”Kakav izgled, za najveće modne dizajnere”, “Po rečima mog muža to je bio najlepši dečko Dorćola”, “Bio je mangup u to vreme”, “Prelep par su bili”.

Podsetimo, sin slavnog košarkaša Moke Slavnića je još na početku rijalitija u jednoj od emisija ispričao detalje ljubavi sa pokojnom pevačicom.

– Ksenija Pajčin jeste bila moja najveća dečačka ljubav, ja sam imao 17, a ona 16 godina. Negde godinu i po dana smo baš bili zajedno, posle se to razvlačilo – rekao je između ostalog Slavnić.

– Videli smo se možda dva tri puta. Izlazio sam na vikende, pričali smo nekih sat vremena… Kada smo se viđali, više smo ćutali nego pričali… Ksenija je bila posebna… Devojčica puna energije, vesela, sve najlepše može da se kaže za nju – rekao je on.

Izvor: Blic

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS