calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena! Apel sveštenika kod Jablanice: Trebaju nam voda i lijekovi SAMIR RAMOVIĆ ZBOG KOMPLIKACIJA PONOVO PRIMLJEN U BOLNICU! Konzilijum ljekara donio odluku! “Sljedeća dva mjeseca su kritična” REDITELJKA SUZANA PURKOVIĆ EKSKLUZIVNO OTKRILA DETALJE DRUGOG DIJELA FILMA O ACI LUKASU! “Njegov boravak na klinici, period njegovog liječenja…!” Je li i kamenolom iznad Donje Jablanice doprinio katastrofi? Saša Mirković otkrio specijalne goste na Lukasovom koncertu u Ljubljani “POMOZIMO OVIM NESRETNIM LJUDIMA!” Asmin Durdžić uputio hitan apel nakon stravičnih poplava u Bosni i Hercegovini! (FOTO) Press konferencija povodom katastrofe: Vlada FBiH proglasila vanredno stanje Đelmo: “Spasili smo dječaka kojem su roditelji poginuli na licu mjesta, bio je pod podzidom” Ovo je snimak iz zraka poplavljenih područja: Ljudi se bore za živote

ISPLIVALE NAJMRAČNIJE TAJNE ANE ĆURČIĆ! Bivša zadrugarka u kandžama kocke i kamatara, u sve umiješana i Zvezdanova majka!

Objavio: RHT
25/06/2023 9:00 AM

Voditelj Darko Tanasijević u novoj emisiji “Narod pita” ugostio je Šarmen Soraju Leoni Altman, Anu Spasojević i Brendona Radonića. Uslijedilo je novo uključenje iz Leskovca, a žena je iznijela niz optužbi na račun Ane Ćurčić.

Ana Ćurčić
Foto: Printscreen Youtube

– Ana je davala novac na kamatu, Ivan je sve istinu rekao. Drugovi koji idu u kladionicu su je viđali, po tri ili četiri muškaraca je bilo, radili su zajedno ili kako se kaže, a poslije su davali novac kamatašima. Zvezdan je njoj samo bio tjelohranitelj, džoistik je bio Ana i samo je ona određivala. Ona je prodala Zvezdanov stan, kojem je dala trećinu novca? Kamatašu, kad su držali kafić. Zvezdanvova majka je dala njoj jedan dio novca, jedan su vratili ljudima za hipoteku. Zvezdan je uradio sve ružno, to ne opravdavam, žena sam. Njega je žena dovodila do ludila koje je nezdravo. Kćerka tetovirala ključ i Zvezdan, da li je to normalno? Što nije maćehu istetovirala koja je sjedila i čuvala je dok je ova bila sa Zvezdanom? Očuha da tetovira? Ne znam da li to baš tako se tetovira – nastavila je gledateljka iz Leskovca.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS