calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
To je ljubav: Maja Marinković mu došla na noge! Naša kamera sve zabilježila Produkcija uništava i upravljava životima, ja nisam htio bit pion! To su sve tamo loši ljudi HYPE TV EKSKLUZIVNO! ISPLIVALE FOTKE OŽENJENOG DEČKA IZBAČENE TAMIČARKE RIJALITIJA! Pokušala da ga sakrije kao zmija noge! Njegova žena nema pojma ko je ona! (FOTO) Tara Simov i Danilo nakon tuče i velikog skandala otvorili dušu! Sha je kriv za sve! Elmedin otkriva sve o karate potezima kojim uspijeva sve pokositi! A ovo je tajna? Hype produkcija preuzima kultni prostor u centru Sarajeva: Saša Mirković ponosan na novi početak “Aneli je LAŽOV! Terza je SELJAČINA! Miona je POBJEGLA od Stanislava!” Jasmina Ana URNIŠE! Fatima “šarmira” treću ženu: Hajde bona dođi do nas kad je mogla Jana, vidiš da te Elmedin gotivi! Ti Fato to govoriš da ti odmoriš Ponosni bosanski narod složan kad je najteže! Cijeli Balkan pomaže! ŠTA SE DEŠAVA SA STANIJOM I ASMINOM?! Izvor za Hype TV otkriva ŠOK DETALJE: “Ne čuje se sa kćerkom, Aneli je imala priliku da se izvini” Da sam slušao ASTROLOGA ovo mi se nebi desilo: Milan Kalinić otvoreno o prevari i bolu koji trenutno osjeća? VELIKA ISPOVJEST BAKE MILICE VELIČKOVIĆ! Kroz suze pričala o unuci koja jedva podnosi prevaru! O bebi izustila samo jednu stvar! Filip Car ljut zbog Mensurovih uvreda: Taj ljigavac pokvareni samo da se sretnemo GOCA TRŽAN OTKRILA GDJE ŽENE GRIJEŠE U PARTNERSKIM ODNOSIMA! Pjevačica EKSKLUZIVNO u podkastu “Sada i ovde” Snežane Dakić! Elmedin brao gljive, pa naletio na probleme! Ovo je šok! ANĐELA ODVUKLA GASTOZA U KREVET, PA MU OSTVARILA SVE ŽELJE! Marinković napokon dobio ono što želi! (FOTO)

HYPE TV EKSKLUZIVNO! ISPLIVALE FOTKE OŽENJENOG DEČKA IZBAČENE TAMIČARKE RIJALITIJA! Pokušala da ga sakrije kao zmija noge! Njegova žena nema pojma ko je ona! (FOTO)

Objavio: RHT
10/10/2024 10:50 PM

Isplivale fotke oženjenog dečka izbačene tamičarke rijalitija!

photo: Hype TV

Monika Stanojkova, izbačena takmičarka rijalitija, u početku je privukla veliku pažnju javnosti kada je tokom ulaska priznala da ima oženjenog dečka, čija supruga zna za njegovu paralelnu vezu. Sada je Hype TV ekskluzivno preko anonimnog izvora, došao u posjed fotografija nje i njenog oženjenog dečka!

Kako je i sama rekla na početku, njen oženjeni “dečko” ima dvoje djece, a iako njegova žena zna da on ima djevojku, ona, ipak, ne zna da je u pitanju Monika, piše hypetv.rs.

Ne zna da sam to ja, ali zna da ima nekoga. Traje to dvije godine, tako funkcioniše taj brak, nisam ja prva. Nije mi smetalo” – rekla je Monika.

Isplivale fotke oženjenog dečka izbačene tamičarke rijalitija!

Podsjetimo, ona se na početku hvalila svojim velikim grudima, a kako je tada Hype TV pisao, pojavio se i poprilično eksplicitan snimak na kome se tvrdi da je baš ona u pitanju!

Foto: Hype TV

Naime, navodno djevojka za koju se tvrdi da je Monika je u prvom dijelu podigla majicu iz koje su ispale ogromne grudi. A djeluje kao da je imala namjeru da zabavi nekoga sa druge strane ekrana. Potom se okrenula i pokazala zadnjicu i međunožje!

Foto: Hype TV

Ovim povodom se ona i dalje nije oglašavala. A da li će sada, kada su fotografije nje i njenog “oženjenog dečka” isplivale u javnost, ostaje nam da ispratimo!

BONUS VIDEO

hypetv.rs/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS