calendar

Sreda 31. Jul, 2023

ISPLIVALA SKANDALOZNA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ IZ BUJANOVCA?! Starleta u halterima za šankom, evo kako je tada izgledala! (FOTO)

Objavio: RHT
31/07/2024 6:00 PM

ISPLIVALA SKANDALOZNA MAJINA FOTKA IZ BUJANOVCA?!

Photo: M.P./ATAImages

Starleta Maja Marinković u više navrata napadala je zadrugarke koje su optuživane da su posjećivale Bujanovac i tamo svašta radile, ali čini se da ju je, navodno, stigla karma.

Jedna Instagram stranica koja prati živote rijaliti učesnika objavila je “rane radove” pomenute starlete, a tiču se njene posjete Bujanovcu.

Na fotografiji se, navodno, vidi Marinkovićeva koja sjedi na barskoj stolici, naslonjena na šank, dok na nogama vidimo da nosi haltere.

Više detalja i razlozi njene posjete nisu objavljeni, a komentari su se samo nizali.

ISPLIVALA SKANDALOZNA MAJINA FOTKA IZ BUJANOVCA?!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by @jasi_jasi_svi_smo_nasi2

Maja demolirala hotel zbog Krofaka?

Stanislav Krofak i Maja Marinković nakon rijalitija pokušali su da nastave svoj odnos koji su započeli tokom učešća u istom. Međutim, došlo je do preokreta.

Nakon što se saznalo da je Marinkovićeva kontaktirala Filipa Cara poslije izaska. Krofak je prekinuo odnos sa Majom, ističući da ne voli pritisak.

On je već neko vrijeme u Beogradu zbog operacije nosa kojoj se podvrgao. kako se navodi, boravi u jednom poznatom hotelu.

Čitajte i ASMIN SE OGLASIO NAKON PRIJETNJI: Da se bojim miševa, nosio bih mačku u džepu

Biznismen Asmin Durdžić, bivši partner Aneli Ahmić, danima ratuje sa Sanjom Grujić i njenim partnerom Markom Stefanovićem, koji je danas zaprijetio dečku Stanije Dobrojević.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS