calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan!

“INSTITUCIJA”: Nataša Bekvalac stajlingom oduševila svoje pratioce, komentari samo pljušte! (FOTO)

Objavio: RHT
12/03/2023 2:00 PM

Srpska pevačica Nataša Bekvalac jedna je od najpopularnijih zvezda u regionu, a njeni pratioci na društvenim mrežama redovno prate njene objave.

Foto: screenshot Instagram

Ovoga puta, Bekvalac je svojim obožavaocima priuštila pravu poslasticu – fotografiju na kojoj izgleda besprekorno.

Pevačica je na svojim profilima na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira u uskoj crnoj suknji i topu, koji su naglasili njenu vitku liniju. Njen izgled je izazvao oduševljenje među pratiocima, koji su je često nazivali srpskom Barbikom.

Na fotografiji se vidi da Bekvalac ima izuzetno dobar ukus kada je odevanje u pitanju, a njen stajling je bio u skladu sa najnovijim modnim trendovima. Crna suknja i top, koje je uparila sa crnim sandalama sa visokom potpeticom, bili su dovoljni da zapale maštu mnogih muškaraca.

Bekvalac je poznata po svom besprekornom izgledu, a ovoga puta je još jednom pokazala da je u vrhunskoj formi. Njeni pratioci su se složili da je pevačica jedna od najlepših žena na domaćoj muzičkoj sceni, a mnogi su se divili njenom stajlingu i vitkoj liniji.

Bekvalac je, osim po svojim muzičkim dostignućima, poznata i po svojim modnim izborima, pa nije čudo što njeni pratioci jedva čekaju da vide šta će sledeće obući. Ova fotografija je još jedan dokaz da je Nataša Bekvalac prava ikona stila i da je uvek korak ispred ostalih kada je moda u pitanju.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS