calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“TATA SE POTUKAO SA OBEZBJEĐENJEM, POLOMILI MU…” Miljana ispričala Ivanu sve o sinoćnjem haosu, A ON ZANIJEMIO! (VIDEO) ANĐELA ĐURIČIĆ PRIJETILA VODITELJU RIJALITIJA, A ONDA SE PRAVILA DA SE NIŠTA NIJE DESILO! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dosta ste žene odmarale – želim akciju!” RADNA NEDJELJA (VIDEO) ASMIN POSTAVIO POSEBNE USLOVE ZA ULAZAK RIJALITI! Tarot Bejb: Vještica sam i treba da me se plaše! Pogledajte i ekskluzivnu astro prognozu za septembar Podignut spomenik tragično nastradalom Dženanu Uščupliću na Zelengori ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Pogledajte kako Arnel obećava djevojci kule i gradove, a ona se samo smije: “Moram krenuti Elmedinovim stazama” (VIDEO) ALEKSANDRIN DEČKO HITNO KONTAKTIRAO FILIPA! Otkriveni svi detalji! “Od danas je ne komentarišem” Studentica u eseju o Borilačkom klubu napisala samo tri rečenice i dobila desetku Žena preminula nakon što joj je pozlilo na motorijadi u Tuzli FILIP CAR I ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE POMIRILI! SPOJILA ih kćerka! Nikolić se oglasila Baby Lasagna prvi put nastupa u Sarajevu: Poznato koji bh. muzičari će mu biti gosti “HTJELA JE DA ME PREVARI DA JE OSTAVILA ALKOHOL I NEDOZVOLJENE SUPSTANCE” Saša Mirković otkrio detalje OTKAZA, a sada na mrežama osvanuo OVAJ SNIMAK Dušice Jakovljević Duge kolone na graničnim prijelazima na izlazu iz Bosne i Hercegovine Aljoša Vučković imao je tešku bolest: Mnoge će iznenaditi kako sada izgleda Je li ovo poruka za Bena: Dženifer Lopez u “osvetničkoj haljini” koja diže temperaturu

Instagram SANKCIONIRAO Zadrugu zbog “trgovine NEDOZVOLJENIM SUPSTANCAMA”? Platforma nudi LIJEČENJE za korisnike koji pretražuju taj rijaliti (FOTO)

Objavio: RHT
08/09/2024 1:34 PM

Instagram SANKCIONIRAO Zadrugu zbog “trgovine NEDOZVOLJENIM SUPSTANCAMA”

Popularna društvena mreža Instagram, uvela je sankcije za pretraživanje termina “Zadruga”. Naime, svi koji žele da pretraže ovaj termin, prvo dobijaju upozorenje o neželjenom sadržaju, kako Instagram navodi “Kontent koji sadrži moguće elemente trgovine nedozvoljenim supstancama”.

LEČITE SE
Foto: Ilustracija/pixabay

UPOZORENJE

Kako je ovaj rijaliti svoju popularnost gradio uglavnom na osnovu Instagram pregleda u vidu fan stranica, izgleda da će podrška sada izostati.

– Ovaj sadržaj može biti povezan sa trgovinom narkoticima: This may be associated with the sale of drugs! Prodaja, kupovina ili razmena nedozvoljenih droga moze naneti štetu vama i drugim osobama. Te je nezakonita u većini država. – piše u obavejštenju, pa se čak i nudi pomoć u vidu liječenja:

LEČITE SE
Foto: Instagram printscreen

Instagram SANKCIONIRAO Zadrugu zbog “trgovine NEDOZVOLJENIM SUPSTANCAMA”

– Ako vi ili neko koga poznajete, prolazite kroz teško razdoblje zbog zloupotrebe droge, možete dobiti pomoć putem preporuka za povjerljivu pomoć za liječenje, prevenciju i oporavak.

VUČIĆ O UKIDANJU RIJALITIJA NA RUŽIČASTOJ TV

– Razgovarao sam i sa vlasnikom Pink televizije, i rekao sam mu da jedan dio ljudi u Srbiji smatra da rijalitiji nisu dobra stvar. Ja znam njegov stav, i stav gledalaca, ali je to bila moja molba. Zamolio sam ga da sam napravi taj potez, ali da za nekoliko dana razmotri mogućnost da to ukine.

Foto: Ilustracija

“REM” O UKIDANJU RIJALITIJA OVOG TIPA

2020. godine Savjet REM je na sjednici svojoj stručnoj službi naložio da izradi obavezujući pravilnik o vremenu emitovanja rijalitija “prisilnog okruženja”. Prema njemu će emitovanje tog programa biti ograničeno od 23 do 6 sati ujutru, saopšteno je iz Udruženja novinara Srbije (UNS).

Obavezujuća preporuka REM-a o vremenskom ograničavanju ovakve vrste programa iz 2015. godine do sada nije primjenjivana. Članovi Savjeta REM-a, kako dodaju iz UNS-a, su podnijeli inicijativu da se donese obavezujući pravilnik.

Pročitajte i: Vandali ponovo na djelu u Sarajevu: Ko je uništio klupe na Baščaršiji?

Vandali ponovo na djelu u Sarajevu

Nepoznati vandal ili više njih uništili su klupe kod baščaršijskog Sebilja. Prvo su ih polomili, pa onda pobacali okolo.

Vlasnici okolnih radnji su ogorčeni. Umjesto da brojni turisti koji često svrate i odmore baš na klupama koje su polomljene, iza vandala je ostalo samo – ruglo.

Vandali ponovo na djelu u Sarajevu: Ko je uništio klupe na Baščaršiji?

“Svaki dan se nešto loše dogodi. Nekada isprljaju sami Sebilj, ostavljaju smeće u koritima za vodu… Nalazimo otpatke razne hrane”, priča nam Adnan G. s kojim smo razgovarali.

On traži krivca i pita “ko je odgovoran za ovo“.

Pronaći krivca

“Turistička sezona u Sarajevu još traje. Ne želimo nikoga prozivati, samo tražimo da se pronađe krivac i da se javi onaj koji je nadležan da ovo popravi”, dodao je Adnan G. 

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS