calendar

Subota 19. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
MILICA NAKON POROĐAJA SA BEBOM ULAZI U RIJALITI?! Procurile šokantne informacije – javnost zanijemila nakon njenog priznanja! “DOBIĆEŠ PAR ŠAMARA OD NAŠIH DRUGOVA DOLE!” Rijaliti takmičar dobiva prijetnje zbog Aneli (FOTO) Senidah doživjela neprijatnost na nastupu: Obezbjeđenje moralo reagovati ZOLA PRIPREMIO PAKAO KULIĆIMA! Miljana ni ne sluti šta njen bivši radi u Srbiji ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jani smiješno što je Fatima nervozna: Halo, čuvaj zdravlje (VIDEO) “ŠEST MJESECI SAM MOLILA ZA LJEKARA U RIJALITIJU!” Tara Simov progovorila: “Od mojih srčanih problema sam padala u NESVIJEST, a oni su pravili ŠPRDNJU” Ova tri horoskopska znaka daće otkaz ove jeseni! ŠA DOŽIVIO NERVNI SLOM! Miona ga totalno raskrinkala! STEFAN RASKRINKAO ANĐELU: Zbog ovoga će nastati haos u rijalitiju! OTKRIO GASTOZU SVE DETALJE IZ KREVETA Direktor OC “Jahorina” Dejan Ljevnaić: Cijene ski-karte biće prilagođene dostupnosti staza SKANDALČINA – Car MUVA Anitu! Procurila prepiska STANISLAV OTKRIO ISTINU O MAJINOM SILIKONU U ZADNJICI! TAJNI SUSRET STANIJE I MENSURA! Ajdarpašić otkrio sve detalje ŽIVOT SA DVIJE ŽENE – “SVE FATIMA GLUPA, A SVE POBJEĐUJEM”: Nije čudo što me svi vole, vrijedna sam i poštena (VIDEO) MACA DISKRECIJA POKAZALA SVOJ NOVI, LUKSUZNI STAN! Nije štedjela, sve urađeno po mjeri! (FOTO) JE LI NORMALNO DA OVAKO IZGLEDA?! Katarina Lazić pokazala brutalnu figuru nakon porođaja! Izgleda kao da nije ni bila trudna! (FOTO)

Inspekcija ušla u ordinaciju dr. Mekića gdje se liječila preminula tinejdžerka Džejla Drapić! Sanitarni, zdravstveni i farmaceutski inspektori KUIP-a izvršili nadzor

Objavio: RHT
18/10/2024 9:45 AM

Inspekcija ušla u ordinaciju dr Mekića

Dobili smo nalog od Tužilaštva Kantona Sarajevo, rekao je Mešić

Inspekcija ušla u ordinaciju dr Mekića / Foto: Avaz
Foto: Avaz

Službenici Kantonalne uprave za inspekcijske poslove (KUIP) jučer su izvršili nadzor u stomatološkoj klinici doktora Harisa Mekića, u kojoj se liječila Džejla Drapić (16), koja je preminula u KCUS-u, saznaje „Dnevni avaz“.

Inspekcija ušla u ordinaciju dr. Mekića

Ovu informaciju potvrdio je direktor Kantonalne uprave za inspekcijske poslove Adis Mešić.

– Jeste, inspektori su na licu mjesta. Mi smo se dvoumili da li da ih pošaljemo u redovnu kontrolu, jer smo saznali šta se dešava, ali ipak smo sačekali Tužilaštvo, odnosno Ministarstvo. Jutros (jučer ujutro, op.a.) smo dobili nalog od Tužilaštva Kantona Sarajevo, uz neka uputstva. Sanitarni i zdravstveni inspektori Kantonalne uprave za inspekcijske poslove vrše nadzor nad radom ove stomatološke ordinacije – rekao je Mešić, direktor Uprave.

Tinejdžerka Džejla Drapić preminula je nakon stomatološkog zahvata, ali detalji smrti još nisu utvrđeni niti se može dati odgovor na pitanje ko je kriv. Stomatolog je Džejlinoj majci savjetovao na koji način da liječi svoju kćerku, ali njoj se stanje pogoršavalo.

Rezultati obdukcije nepoznati

Iz ordinacije su pojasnili da je pacijentica 30. septembra 2024. godine posjetila njihovu ordinaciju zbog zubobolje, gdje joj je pružena neophodna stomatološka usluga. Kako tvrde iz ordinacije, prema njihovim saznanjima, pacijentica je naredni dan nastavila liječenje u drugim zdravstvenim ustanovama.

Inače, o ovom događaju obaviješteno je i Tužilaštvo Kantona Sarajevo, koje poduzima određene radnje. Obdukcija je završena, ali rezultati još nisu poznati.

Pročitajte i: Tužilaštvo Kantona Sarajevo o smrti Džejle Drapić: Tužilac poduzima radnje provjere – o pojedinostima nećemo obavještavati javnost.

Oglasio se otac preminule Džejle Drapić: Zubar joj nije izvadio zub, dobila je apsces, sve je otišlo na pluća.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Avaz/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS