calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije

INFLUENSERKA ŠOKIRALA SRBIJU! SKORO 10.000 EVRA DALA ZA ESTETSKU OPERACIJU! (VIDEO)

Objavio: RHT
06/03/2023 6:30 PM

Influenserka i tiktokerka Una Kablar, koja je pre nekoliko meseci šokirala na društvenim mrežama objavama o bivšem zetu koji je zlostavljao njenu rođenu sestru, pre izvesnog vremena se podvrgla operaciji nosa.

Foto: Printscreen Instagram

Una, poznatija pod imenom Uki Q, podvrgla se operaciji nosa u Turskoj, a nakon uspešnog zahvata je objavila fotografije i pokazala kako izgleda. Una na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje slike i snimke na kojima se vidi da i dalje nosi zavoj, a sada je pratiocima odgovorila i na pitanje “koliko je sve to koštalo”.

“Koliko je sve koštalo? Ovo pitanje vas definitivno najviše zanima”, napisala je influenserka i zatim navela cene:

Nos 7.000 evra, karte 200 evra po osobi, plus doplata za prtljag. Smeštaj oko 800 evra za dve osobe sa doručkom, sad ne znam, to zavisi od hotela do hotela. Morate doći dva dana pre operacije i ostati još minimum nedelju dana posle operacije. Lekovi oko 25 evra. Kovid test i te pretrage pre operacije po 100 evra i plus džeparac da trošite dok ste ovde na hranu“, napisala je Uki koju je operacija sa dodatnim troškovima koštala preko 9.000 evra.

 Pre nekoliko godina, kada je ugradila silikone, našla se na meti negativnih komentara “jer je ugradila implante kada je imala nepunih 20”.

(MONDO)

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS