calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO) Trudnica na plaži uhvatila muža s ljubavnicom, ljudi pišu: Zaslužuje zatvor “POKUŠAO JE DA ME SILUJE, DOŽIVJELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO) PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NEKOG! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu MILJANA IPAK HOSPITALIZOVANA?! Porodica Kulić ljetuje u Crnoj Gori, a od Miksi ni traga ni glasa! Udarac sudbine! Fatima samo da radi, dok Sultan hvata okuke Najveći gaf na otvaranju Olimpijskih igara: Francuzima se svi smiju

Influenserica zaradila milione prije 20. rođendana: Stvar koju je učinila za roditelje neće nikad zaboraviti

Objavio: RHT
10/07/2024 11:30 AM

Influenserica zaradila milione prije 20. rođendana

Brzo je stekla zaradu i investirala u nekretnine, čime je ubrzo povećala svoje bogatstvo

Linzi Donovan - Avaz
Linzi Donovan. Instagram

Linzi Donovan (Linsey), danas poznata po svom izuzetnom bogatstvu i uspjehu u nekretninskom biznisu, svojim je skromnim počecima iznenadila svijet. 

Odrasla u skromnoj porodici, nije ni sanjala da će postati milionerka prije dvadesete godine. 

Sa samo 18 godina, preselila se na Floridu i posvetila društvenim mrežama kao platformi za ostvarivanje prihoda putem strimovanja video sadržaja.

Brzo je stekla zaradu i investirala u nekretnine, čime je ubrzo povećala svoje bogatstvo. Linzi je danas vlasnica sedam luksuznih nekretnina, a jedan od vrhunaca njenog uspjeha bilo je iznenađenje koje je priredila svojim roditeljima – poklonila im je kuću.

– Kada su vidjeli prelijepu kuću sa četiri spavaće sobe, šest kupatila i bazenom, nisu mogli sakriti oduševljenje. „Da li ovo kupuješ za nas?“, pitali su, a ja sam bila sretna što im mogu pružiti život kakav zaslužuju – izjavila je.

Influenserica zaradila milione prije 20. rođendana

Linzi je javno dijelila svoje iskustvo rasta bogatstva, ističući kako je još od mladosti sanjala o svojim dostignućima. Njen stil života obuhvatao je i velike troškove na odjeću i šminku.

Popularna na društvenim mrežama, Linzi redovno informiše svoje pratioce o svojim aktivnostima i životnim uspjesima.

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS