calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Žestoka rasprava Pešića i Đokovića: Šta je iznerviralo Novaka, zbog čega mu se Kari pravdao ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana uzjahala Elmedina i zavalila mu šamarčinu: Ne može se obuzdati (VIDEO) “OPADALA MI JE KOSA, primala sam 16 INFUZIJA DNEVNO” Nela Vidaković o OGROMNOJ BORBI sa vantjelesnom oplodnjom KAČAVENDA BLOKIRALA DRUŠTVENE MREŽE EKSPLICITNOM FOTOGRAFIJOM! Isplatilo joj se brukanje na OI: Katastrofalan nastup donijeće joj milione dolara SVE JE SPREMNO ZA AVIONDŽIJE! Rediteljka Suzana Purković sve objelodanila: “Krećemo u 12. razred, a direktor škole Saša Mirković nam daje nove zadatke” IMALA SAM ODNOSE U KOLIMA USRED BIJELA DANA Pjevačica progovorila o svojoj intimi, šok! ANITA DOBIJA ŠUT-KARTU Procurile šokantne prepiske! ANĐELO SVE PRIZNAO NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA MAJKE DARKA LAZIĆA Branka je snimljena prije 12 godina, mnogi ne vjeruju da je ovako izgledala Produženo radno vrijeme ugostiteljskim objektima tokom SFF-a Elmedin i Jana obilaze mjesto gdje će se vjenčati! Fatima ČUPA KOSU I PLAČE sama kod kuće! ANELI I UROŠ ZAVRŠILI NA KLINICI! Procurila fotografija Zgodni srbijanski stjuardi zaludjeli dame širom svijeta: Više se ne bojim letenja BEBICA ISTETOVIRAO TEODORIN LIK! Porodica se hvata za glavu Kako je Fatima zavela Elmedina? “Nisam htjela da se vratim kući? Moji su mi BRANILI!!” Uputstvo podiglo buru na mrežama: “Plaža sa djecom” i “Plaža bez djece”

Ina Gardijan je bila U VEZI SA FUDBALEROM!? Prelijepa BRINETA koju OLIMPIJCI OBOŽAVAJU hrabro korača estradom! Ovo su DETALJI o njoj!

Objavio: RHT
14/08/2024 12:45 PM

Ina Gardijan bila U VEZI SA FUDBALEROM?

Pjevačica koja prijeti da će ostvariti veliki uspjeh na estradi intrigira javnost godinama.

Foto ATA Images

Katarina Ina Gardijan pojavila se na sceni prije gotovo 10 godina u jednom muzičkom takmičenju. A onda je krenula da snima pjesme poput “Otkidam”, “Prva dama”, “24 dana”…

Duetu sa Milanom Stankovićem

Poseban uspjeh imala je zahvaljujući duetu sa Milanom Stankovićem: “Sve što ne smemo”.

Ona se, međutim, u jednom trenutku povukla sa scene.

 “Nije postojao nikakav specijalan razlog. Izbacila sam sve pjesme koje sam u tom trenutku imala i htjela sam da se povučem, da napravim pauzu i razmislim o svemu. Šta je bilo dobro, šta ne. Iskreno, iz ovog ugla mislim da sam imala neke greške. Znam gdje sam griješila i htjela sam da razmislim o svemu, da znam šta mi je činiti za ubuduće. Mada, definitivno nisam planirala da me nema dvije godine. Ova godina se i ne računa”, rekla je Ina 2020. godine, u jeku pandemija koronavirusa.

Foto ATA Images

Ina Gardijan bila U VEZI SA FUDBALEROM?

Pevačicin ljubavni život takođe je bio tema medija. Kako su ranije mediji navodili, Ina je navodno bila u vezi sa jednim fudbalerom, koji je često igrao u Nemačkoj.

Često je išla tamo na nastupe i viđala se krišom sa njim, kako javnost ne bi saznala za to. Osvojio ju je pažnjom i svojim džentlmenskim ponašanjem, a ljubav im je u cvetala, da bi onda prestala. Nikada nam nije otkrila zbog čega je ljubav prestala, ali znamo da i dalje pati za njim”, naveo je izvor ranije, prenosili su domaći mediji.

Inače, po kuloarima se priča da je Ina navodno djevojka bivšeg fudbalera Duška Tošića. Iako je lijepa brineta demantovala navode da je među njima uopšte bili nečega, postoje sumnje. Da među njima ima ljubavne povezanosti.

Foto: Printscreen Instagram/inagardijan

Pjevala OLIMPIJCIMA

Inače, na žurki povodom proslave medalja srpskih sportista na Olimpijskim igrama u Parizu posebno se izdvojio nastup Ine Gardijan.

Ona je pjevajući pola sata zaludela sportiste svojim glasom i atraktivnim izgledom, kako upućeni govore.

Foto: Printscreen/Instagram/inagardijan

Pored Ine, na žurki su tada pjevali i Milica Todorović, Milica Pavlović, Nikola Rokvić i još neki izvođači, ali ne i Radiša Trajković Đani. Pjevač se obrukao govorivši da nije mogao da dođe do mikrofona od ostalih kolega, a zapravo nije bio ni pozvan da tamo nastupi.

Na proslavi srpskih sportista trebalo je da pjeva Aca Lukas, ali je zbog nastupa u Herceg Novom bio spriječen da dođe.

Pročitajte i: 30. SARAJEVO FILM FESTIVAL Imenovan žiri za Posebnu nagradu.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS