calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo!

IMAO SAM GRUPNJAK S 15 ŽENA: Srpski folker priznao i da je PLAĆAO da ima odnose

Objavio: RHT
18/03/2023 1:30 PM

Pevač Darko Lazić iznenadio je javnost nakon što je otkrio broj žena s kojima je spavao u mladosti. Lazić je priznao da je u dvadesetim godinama bio “avanturista” i da je nakon svakog nastupa u inostranstvu ispunjavao neku fantaziju.

Foto: Printscreen

“Čovek koji nije platio se*s sa prostitutkom za mene nije baš svoj. Svaki normalan muškarac je probao sve i svašta. Spavao sam i sa crnkinjama, baš su dobre. Drug i ja smo bili u grupnjaku sa 15 žena odjednom, svašta sam radio posle nastupa”, rekao je pevač i dodao da je potrošio brdo novca na ove “susrete”.

Lazić je, međutim, naglasio da je ta era u njegovom životu sada prošlost i da više ne praktikuje takvo ponašanje. “Bio sam baš lud, to je daleka prošlost i više to ne radim. Ranije sam bio sa prostitutkama, a sada imam ženu koju volim”, istakao je Lazić.

Pevač je takođe otkrio da se neretko snimao u krevetu sa svojim partnerkama, ali da nikada nije te snimke slao ili pokazivao drugima. “Te snimke sam čuvao u telefonu i nikad ih nikome nisam slao ili ih zloupotrebio, jer nikada nisam bio dovoljno dobar”, rekao je pevač.

Foto: Screenshot Instagram

Lazić je priznao i da je prestao da broji s koliko devojaka je bio. “Sigurno sam bio sa više od 350 žena. Kad sam stigao do 300 prestao sam da brojim”, rekao je pevač.

Ove izjave pevača Darka Lazića izazvale su veliku pažnju javnosti i izazvale su brojne komentare na društvenim mrežama. Mnogi su se složili da su ove izjave neprikladne i neprimerene, dok su drugi izrazili razumevanje i rekli da je Lazić samo iskren.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS