calendar

Nedelja 18. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HAOS NA JAVNOM MJESTU ZBOG MAJE! Opkolili je – Stanislav nije znao šta ih je snašlo! Muškarci znaju šta žele u vezi: Ove stvari očekuju od svojih partnerki STANISLAV UHVAĆEN NA DJELU SA VANJOM: Isplivali DOKAZI! ŽIVOTNA PRIČA Nana Ziba iz Rogatice živjela četiri godine kod popa: Niko mi nije branio maramu i muslimansku odjeću (VIDEO) Švajcarska ponudila bogatu nagradu za ideje o izvlačenju tona oružja iz alpskih jezera TEODORA PONOVO UHVAĆENA SA TAKIJEM! Bebici će pozliti! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin brutalno izvrijeđao hejtere: Fatima kupila kreme da mu bude najljepša! JANA POVRAĆA (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO NAKON ŠTO JE STANIJA OBJAVILA FOTKU NOVOG DEČKA! Ovo nije očekivala! (FOTO) Džanana Musu okupirali fanovi na crvenom tepihu: Sretan sam što sam u Sarajevu SAŠA MIRKOVIĆ OTKRIO KADA KREĆE SNIMANJE SERIJE “AVIONDŽIJE”! Vaš omiljeni sitkom vraća se na male ekrane! (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana i Fatima lude po kuhinji: Ko je bolja domaćica? ZAŠTO ELVEDIN MAHNITO VOZI? (VIDEO) Baščaršija proglašena filmskim blagom: Svečano otkrivena ploča Evropske filmske akademije IMAJU KAMERE I U SPAVAĆOJ SOBI!? Maja i Stanislav pokrenuli “rijaliti”! OBJAVILI ZAJEDNIČKI SNIMAK IZ KREVETA MANEKENKI PONUĐENO 60.000 EURA DA RASTURI BRAK NOVAKA ĐOKOVIĆA?! Skandal neviđenih razmjera – ona se hitno oglasila! IVAN MARINKOVIĆ NAPUSTIO BOLNICU! Zadobio tešku povredu (NE)DOKAZANI: DRŽALA SAM SVOJU UTROBU U RUKAMA! Lupala sam na sva vrata u zgradi i molila za pomoć, ali i NIKO NIJE OTVARAO! Uznemirujuća ispovijest preživjele Dragane Krunić koju je bivši partner RASPORIO NOŽEM

IMAJU KAMERE I U SPAVAĆOJ SOBI!? Maja i Stanislav pokrenuli “rijaliti”! OBJAVILI ZAJEDNIČKI SNIMAK IZ KREVETA

Objavio: RHT
18/08/2024 6:30 PM

Maja i Stanislav pokrenuli “rijaliti”

Maja Marinković i Stanislav Krofak ne žele privatnost, dijele detalje i iz spavaće sobe.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Popularna starleta i kontroverzna rijaliti učesnica Maja Marinković i MMA borac Stanislav Krofak Pantera nedavno su se aktivirali i na društvenoj mreži TikTok.

Maja i Stanislav pokrenuli “rijaliti”

Tu sada najčešće razgovaraju sa fanovima, a prije samo dva dana progovorili su i o Majinoj potencijalnoj trudnoći. Krofak je odlučio da odgovori u svom stilu “Budemo vidjeli“, čime je dodatno sve bacio u rebus.

Dok se javno komentariše njihova veza i odnos nakon rijalitija, Maja i Stanislav uživaju. Ne mare za komentare ostalih, pa su sinoć obradovali fanove zajedničkim snimkom iz kreveta. Koji su podijelile sve njihove fan stranice.

Republika
Foto: Instagram

Inače, Maja je nedavno odgovorila na prozivke svog bivšeg dečka Filipa Cara, čije je rodno mjesto posjetila sa Stanislavom:

On je neko ko mene bespotrebno proziva

– Nastavlja se tradicija. On je neko ko mene bespotrebno proziva. Ja dečka ne komentarišem, kao ni njegovu izabranicu. Poželjela sam im svu sreću kada su dobili bebu. Međutim, očigledno im fali medijska pažnja i reklama preko mene. Tako da se zaista neću pecati na te stvari, to je moja prošlost. Uvijek smo bili povezani i vjerujem da ne može da se pomiri sa činjenicom da je to prošlost. Tu će i ostati. Iz kompleksa i sujete ima potrebu da se dokazuje. On mene sada pljuje na TikToku, ja pozivam ljude da ga giftuju. Za to vrijeme ja kupujem stanove i bavim se svojim životom. O bivšima sve najljepše. Ipak ću ostati dama i neću se baviti praznim pričama – zaključila je Maja za emisiju “Ekskluzivno”.

Pročitajte i: PROCURILA GOLA FOTKA STANISLAVA! Maja će napraviti haos (FOTO).

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS