calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

IMA LI OVA DJEVOJKA DOSTOJANSTVA: Veselinovićeva prosi Bilalovu ljubav, on koristi priliku da je ponizi “Milice, snimi pornić, pa me finansiraj”

Objavio: RHT
06/06/2023 11:58 AM

Neuzvraćena ljubav je pojava koju zadrugarka Milica Veselinović ne prihvata kao mogućnost, te tako koristi svaku priliku da kod Bilala Brajlovića probudila uspavane leptiriće u stomaku.

Dok mnogi oštro osuđuju njena svakodnevna poniženja zarad šačice ljubavi koju bi zauzvrat eventualno dobila, Veselinovićeva se ne obazire na hejterske komentare, već energiju troši isključivo na ispunjenje svog cilja. Sudeći po njenom ponašanju, čini se da se vodi teorijom da cilj opravdava sredstva, iako za mnoge stvari iz reda njenog maničnog ponašanja nema opravdanja.

Foto: Printscreen

Kako sada već tradicija nalaže, Milica je po imanju hodala tragom Bilalovih stopa, te tako stigla do hotela u kojem on boravi kao ovosedmični omiljeni zadrugar, pa mu se uvukla u krevet.

Ovim potezom prekršila je jedno od osnovnih pravila življenja u „bijeloj kući“, ali to je ni najmanje nije dirnulo. Jasno je da joj je nakon uvlačenja pod jorgan cilj bio da isti i zatrese, a kako je Brajlović stavio veto i na samu pomisao na taj potez, Milica je poželjela da makar iskoristi ono što se iskoristiti da. Pokušaj poljupca Bilal je sasjekao u korenu, pa odbrusio:

– Nemoj da me ljubiš – rekao je on oštro, te okrenuo glavu na drugu stranu.

– Prestani da se ponašaš tako odvratno. Okreni glavu odmah – izjavila je Milica nadmeno.

– Nemoj da budeš toliko dosadna – uzvratio je on, a Milica je pokrenula novu turu samosažaljenja.

Foto: Printscreen

– Samo tebe gledam kao muškarca s kojim bih imala nešto, ali sam svjesna da do toga neće doći. Pošto već nemam mogućnost da bilo šta imam sa tobom, a značiš mi, zašto me bar malo ne bi učinio sretnom i dao mi ovu narukvicu? – upitala je Milica, na šta joj Bilal nije odgovorio, već je vešto promijenio temu, pa je uvrijedio otvorenim pitanjem.

– Da li bi ti snimala porniće? Zamisli situaciju u kojoj smo mi zajedno, ja ništa ne radim, a ti snimaš porniće – izjavio je on, a Milica nije časila časa da osudi i samu pomisao na to.

– Jesi li ti normalan? Nikada u životu ne bih uradila tako nešto. Odakle tebi to?

– Pa vidim kako se ponašaš ovdje – rekao je Bilal podrugljivo.

– Sad si već odvratan – odbrusila je Milica, koja je zatim pokušala da spusti loptu, pa krenula u novi pohod zvani poljubac, koji se kao po običaju završio neslavno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS