calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku

IMA DESETORO DECE NI JEDNOM NE ZNA OCA: Ovo je Vida koja je spavala sa 50.000 muškaraca! (FOTO)

Objavio: RHT
27/09/2022 9:00 PM

Prostitucija je pružanje seksualnih usluga za novac ili drugu materijalnu nadoknadu.

Prostitucija je različito regulisana u različitim zakonodavstvima, u mnogim zemljama je prostitucija zabranjena zakonom, dok je negde pravno regulisana kao delatnost.

Vida Kokić poznatija kao „Vida Kurtina“ ima 51 godinu i živi u rodnom gradu Loznica. Kada je imala samo sedamnaest godina, prijatelj njenih roditelja ju je odveo u Italiju da „navodno“ zaradi novac i da radi kao bebisiterka.

FOTO: youtube

Ali, priča ima drugu stranu.

Samim dolaskom u Italiju isti taj porodični prijatelj naterao je da stopira na ulici i da počne da se bavi najstarijim zanatom. Posle Italije vodili su je i u Holandiju, Nemačku i širom Evrope.

Kako ona sama kaže, taj posao joj je bio odličan jer je zarađivala preko 16.000 maraka i zadovoljavala preko 30 muškaraca dnevno. Klijenti su bili svih nacija i vera, od Avganistanaca i Pakistanaca, preko Indusa, Kineza do Amerikanaca i Rusa. Posle nekoliko godina napornog rada, Vida je shvatila da svoje telo može da unovči i u Srbiji pa se vratila za rodnu Loznicu.

Za jako kratko vreme ona je postala najtraženija prostitutka u Srbiji. Nikada nije odbijala mušterije, a među njima su bili I sportisti, političari, biznismeni i obični ljudi. Svoje seksualne usluge nije uvek naplaćivala u novcu, kupovali su joj parfeme, odeću pa čak i kartone kobasica.

FOTO: facebook

Ona je rodila desetoro dece, šest dečaka i četiri devojčice, očeve svoje dece ne zna i deca ne žive sa njom. Želela je da bude majka, ali zbog situacije i materijalnih stvari ona nije mogla da gaji decu. Svu decu je ostavljala u Centru za socijalni rad i insistirala da dobiju dobre hraniteljske porodice.

Kada je u pitanju nevinost, ona je mnogim mladim momcima „skinula“ nevinost i ponosna je na to. Vida se prostitucijom bavi već punih 34 godine i kako ona kaže nikada neče prestati da se time bavi, jer kada jednom uđete u taj poslao povratka vam nema, zaključila je najpoznatija prostitutka.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS