calendar

Sreda 28. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Aca Lukas se direktno obratio gradonačelnici Sarajeva: Žao mi je što od drveta ne vidi šumu! Teška nesreća na Stupu: Vozilo prošlo kroz metalnu ogradu i visi s mosta, izvlače ga vatrogasci Stanijin Alibaba promijenio imidž: Starleta je od njega napravila svog Bali-bega! (Foto) SLIJEDI HAOS! Milena Kačavenda posvetila tetovažu bivšem suprugu! Svi se pitaju šta stoji iza tog gesta “LEPI MIĆA ME PREVARIO SA MNOM, UŽIVALA SAM!” Šok u emisiji uživo, ona se javila i izgovorila ove riječi, muk u studiju! Mogući pljuskovi širom države DNEVNI HOROSKOP ZA 28. AVGUST 2024: Blizanci za kompromis, Vaga nezadovoljna, Ribama moguć dobitak JAVNO OBJAVLJENI ŠOK DETALJI SA SVADBE ANITE I MATORE! Šutio je godinu, a sad je odlučio da razotkrije Stanojlovićku! Šta se dogodilo s Ognjenom Amidžićem? Od crne kose nije ostalo baš ništa Jokić otkrio tajnu svoje dijete: Evo kako je skinuo 14 kilograma Aca Lukas POTVRDIO RIJEČI Saše Mirkovića: Ne želim da pljačkaju budžetske pare JANJUŠ POSTAJE VODITELJ?! Otkrio sve detalje javno, evo kada počinje sa novim projektom! (VIDEO) EVO GDJE SE NALAZI STANISLAV KROFAK NAKON RASKIDA SA MAJOM! Javno otkrio čemu se posvetio, svu energiju uložio je u jedno! (FOTO) Mimi Oro proziva! MAJA MARINKOVIĆ IMA KOMPLEKS OD MENE! Tijana Ajfon sve rijaliti cure usmjeri! Stanislav puno šara AGONIJA! “DJECA SU IZABRALA DA BUDU SA MNOM, A NE SA NJIM!” Potresna ispovijest Mirjane Milenković o torturi koja idalje traje sa bivšim mužem “Hoće da mi ih oduzme!” Strava i užas u Srbiji: Dječak (15) poginuo dok je pravio video za društvene mreže

Ilda Šaulić progovorila o bolnoj temi: Izgubila bebu u trećem mjesecu

Objavio: RHT
27/08/2024 9:20 AM

Ilda Šaulić progovorila o bolnoj temi

Tada je krenula korona, ja sam dobila koronu i imala sam izuzetno blage simptome, ali to je već bio početak trećeg mjeseca trudnoće

Ilda Šaulić - Avaz
Ilda Šaulić. Instagram

Pjevačica Ilda Šaulić godinama je u skladnom braku sa suprugom Bojanom Vučkovićem, sa kojim je dobila kćerku Emu prije osam godina.

Međutim, nije krila da je željela još djece, ali to nije uspjela da ostvari. Ranije je govorila i o gubitku bebe.

Nije mogla na pregled

– Nažalost nismo uspjeli da Ema dobije brata ili sestru. Ustvari, tada je krenula korona, ja sam dobila koronu i imala sam izuzetno blage simptome, ali to je već bio početak trećeg mjeseca trudnoće, osjećala sam se dobro, međutim nisam mogla da odem kod ljekara na pregled. 

Te tri, četiri sedmice koliko sam ja bila u kući. Baš tada je trebalo da se vidi da li srce počinje da radi… Ali, kada sam otišla na taj pregled, toga nije bilo. Prosto morala je da se prekine trudnoća, u stvari prekinulo se samo. E sada da li to pripisujemo koroni ili je prosto to tako bilo kako je bilo – ispričala je Šaulić za jedan medij.

Ispričala je i da je kćerka Ema stalno pita zbog čega nema brata ili sestru.

Neispunjena želja

– Generalno, žao mi je da nemam više djece zato što je mnogo lijepo što imam brata i sestru i znam koliko je to i divna stvar u životu i nemjerljiva zaista. 

Ona je dijete koje izuzetno voli braću i sestre koje ima iz familije. Ikoliko puta je do sad rekla: “Mama, pa što ja nemam batu ili seku”. 

Ilda Šaulić progovorila o bolnoj temi

Zaista bih voljela, ali opet negdje sam svjesna i svojih godina i vremena i svega. Danas se to sve pomjerilo ali ja razmišljam da želim da budem prisutna u životu svog djeteta. I da ih imam više danas, sutra, da kada si im najpotrebniji da budeš tu, zdrav i prav i da možeš negdje da im se nađeš i da pomogneš – ispričala je Šaulić.

BONUS VIDEO:

avaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS