calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Vrijeme je da kažem šta mi je na duši: Ilda Šaulić otkrila istinu o odnosu sa ženom brata Mihajla

Objavio: RHT
23/05/2024 10:40 PM

Ilda o odnosu sa snahom

Velika želja Šabana Šaulića bila je da oženi sina Mihajla. Nažalost pjevač koji je stradao u saobraćajnoj nesreći 2019. godine to nije dočekao.

Ilda o odnosu sa snahom/ Foto: Instagram

Mihajlo Šaulić je u septembru 2022. godine sklopio građanski brak sa izabranicom Marinom, sa kojom je u januaru naredne godine dobio kćerku Manju. Porodica Šaulić bila je presretna zbog dolaska djevojčice, a posebno baka Goca i tetka Ilida koja je jako vezana za brata.

Mihajlo Šaulić nije krio koliko je sretan pored Marine, kao i da je od prvog trenutka znao da je ona njegova srodna duša.

“Kažu da je čovjeku potrebna bolja i ljepša polovina da bi dostigao svoje ciljeve i snove. Ja sam imao tu sreću da te upoznam i ubrzanim koracima koračamo ka tim visinama zajedno – poručio je on svojoj supruzi javno, a sada je i Ilda otkrila u kakvim je odnosima sa snahom.

Foto: printscreen

Ona je objavila fotografiju sa svojom kćerkom Emom, na kojoj ljubi Marinu dok se u pozadini čula pjesma “Volim te”. Time je jasno stavila do znanja da je sa Marinom jako bliska.

BONUS VIDEO

Čitajte Hype portal, najbrži portal u regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

hypebih.ba/story.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS