calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

IDEM U PENZIJU! Saša Popović je hteo da ode iz Granda

Objavio: RHT
26/11/2022 11:59 AM

Saša Popović hteo je da se povuče s malih ekrana, napusti “Grand” i ode u peziju, ali se ipak predomislio posle samo nekoliko meseci.

Foto: Screenshot Youtube

Saša Popović koji je jednom prilikom ispričao kako je policija upala u “Grand” dok je on bio na čelu ove produkcije, šta je tražila da vidi vidi i koje pevače da proveri, ispričao je kako jednom prilikom hteo da se zauvek povuče i ode u penziju. Ipak, nakon samo tri meseca odlučio je da se vrati u “Grand” jer nije znao šta će sa sobom, pa se posvetio novom biznisu.

Bivši direktor tvrdi da su on i njegova prijateljica i saradnica Lepa Brena prodali svoju imperiju, pa su se okrenuli projektu i izgradnji stanova – “Kada smo Brena i ja pre dve godine prodali ‘Grand produkciju’ rekao sam Suzani dosta mi je svega idem u penziju. Posle tri meseca nisam znao sta ću sa sobom, pa sam vratio snimanju ‘Zvezda Granda’ i rekao ma kakva penzija”, otkrio je bivši direktor pa se dotakao projekta koji je pokrenuo sa pevačicom.

Foto: ATAIMAGES

Popović gradi luksuzni stambeni kompleks na Bežanijskoj kosi u blizini svog doma, a sarađuje i sa koleginicom iz Zvezda Granda, pevačicom Viki Miljković, koja će biti zadužena za prodaju stanova. Među kupcima se našao i mladi Vojaž, a Popović se obezbedio i svoju decu.

Pre godinu dana kada smo sklapali ugovore za stanove u izgradnji kvadrat je bio oko 2.500 evra, sada je skuplje. Kupio sam ovde dva stana, jedan za ćerku, a drugi za sina“, ispričao je Saša.

Već je poznato da je Saša Popović ljubitelj i kolekcionar ozbiljnih i retkih primeraka sportskih automobila, a nedavno je pokazao najnovijeg “ljubimca” vrednog oko 180.000 evra.

BONUS VISEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS