calendar

Petak 6. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PJEVAČICA ŠOKIRALA ISTINOM O KĆERKI! Otkrila koji zdravstveni problem ima njena mezimica ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ide pekmez, ali specijalni! “A VI HEJTERI JEDITE TASTATURE”(VIDEO) DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK NA TAJNOM SASTANKU! Prvi put nakon objave razvoda viđeni su na ovom mjestu! MAJA NE PRESTAJE PRIČATI O REPERU! Opet se zaljubila!? Usijale se društvene mreže “POSTALA SAM VEGAN IZ STRAHA OD BOLESTI!” Jelena Đoković bez ove namirnice ne može da zamisli dan, u sve je dodaje! Vještica već kuje plan za svoju noć: Prvi snimak objavljen, šta li nam to sprema? Dnevni horoskop za petak, 6. septembar 2024: Blizanci u avanturi, Rakovi da paze šta pričaju, Djevicama je savjet zlata vrijedan, a Vama? TIJELO BORE ĐORĐEVIĆA STIGLO U ČAČAK! Rokeru će biti ispunjena posljednja želja (FOTO+VIDEO) Drama kod Sutomora: Pet osoba, među kojima i dijete, ispalo iz čamca na otvorenom moru PROMOCIJA PJESME OKUPILA ESTRADU NA JEDNOM MJESTU! Bh. estradnjaci govore za Hype NELE KARAJLIĆ OTVORIO DUŠU KOD SNEŽANE DAKIĆ! Njegova ispovijest u “Sada i ovde” nikoga neće ostaviti ravnodušnim “UZEO MI JE DIJETE, HTJELA SAM DA UMREM” Indira Radić prošla kroz pakao, sa bivšim mužem se borila za starateljstvo! BILALA I NJEGOVU VJERENICU NAPALA GRUPA HULIGANA! Brajlović do detalja opisao šta se desilo u emisiji “Mlin sa Memom”! EKSKLUZIVNO! Prepoznajete li djevojčicu s fotografije: Sada je poznata glumica i voditeljica “MISLIO SAM DA OVAJ DAN NEĆU DOŽIVJETI!” Kristijan Golubović zakasnio na vjenčanje sina, pa progovorio o snajki, evo kako je zove! PALO POMIRENJE SE ŽENOM?! Janjuš i Ena uhvaćeni na djelu, PRISUTNI IH U NEVJERICI GLEDALI! HYPE PAPARAZZO!

Život sa dvije žene! Elmedin odveo SULTANIJE na novu njivu! Čekamo kišu! Ide vožnja motorom

Objavio: RHT
13/04/2024 4:30 PM

Ide vožnja motorom

Rijaliti “Život sa dvije žene” sve je zanimljiviji i gledaniji u cijeloj regiji. Iz dana u dan se prate životi ElmedIna Karića i njegovih žena Jane i Fatime.

Foto:Printscreen/Hype TV BiH

Velike pripreme su u toku

Poznato je svima koji prate da akcije i spremanja Elmedina i njegovih ljepših polovina traju već duže od mjesec dana. Oni su u tom periodu raspremali dvorište. Sadili su voće i povrće. Kopali njivu, obradili zemlju. Farbali gume,ali i sadili cvijeće. Danas je svakako nastavak radova

Ide vožnja motorom

-Idemo da sadimo krompir na našu drugu njivu. Zakačit ću prikolicu za motor, pokupiti krompir,alat,ali i žene. Idemo na njivu. Vidjet ćete sve ljepote. Tako je mnogo prostrano,veliko i lijepo. Ne želimo ništa prskano, samo zdravo i vlastito. Motorom ćemo ići. Neću brzo voziti. One pripremaju klice i sve što je potrebno za veliku sadnju krompira. Valjala bi nam jedna dobra kiša. -ispričao je Elmedin.

– Nisam vam pokazao priklicu koju sam uzeo za “kvad”. Ali svakako da ću vam sutra pokazati. Motor je mnogo jak. Dovuću sebi i drva i đubre na prikolicu. Ništa ne moram da tražim. Sve imam svoje.-nastavio je on . Posadit ćemo sjemena od lubenice i …..

Nezapamćena pažnja

Naš rijaliti privukao je nezapamćenu pažnju u regionu, tako da publika željno iščekuje svaku novu epizodu njenih ljubimaca. Nema sumnje da ćemo i narednih dana gledati ekskluzivne i interesantne dogodovštine iz Gornje Višnjice, koja je preko noći došla u centar regionalne javnosti.

Cijeli video pogledajte u nastavku:

hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS