calendar

Subota 17. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BIO SAM S OŽENJENIM GLUMCEM Uroš Stanić sve priznao, više ne želi šutjeti! Majmunske boginje bliže nego ikada: Evo šta trebate znati o ovom virusu UZNEMIRUJUĆ SNIMAK NASILJA! Nakon žestokog sukoba, muškarac udario ženu u glavu usred autobusa u Beogradu! OVDJE SU ODRASLI ĐOLE I GAGI ĐOGANI! Djetinjstvo su proveli u trošnoj kući u ovom naselju, a evo šta su komšije rekle za njih! “U dugovima sam! Liječio sam se od kocke!” Miki Đuričić otkriva da li se vraća u rijaliti?! “VOZIO POD UTICAJEM ALKOHOLA, DAO LAŽNI ISKAZ!” Policija se oglasila povodom saobraćajke Tonija Bijelića, skandalozni detalji! ŠOK! JANJUŠ SE DIREKTNO OBRATIO ANELI?! Slomio se i iznio šta mu je na duši, nije mogao više da izdrži! Tarik Filipović sa bosanskog ćilima: Srce Sarajeva se osjeti na svakom koraku Fatima sve radi sama, ruke joj drhte, a Elmedin i Jana gledaju filmove i uživaju u ljubavi! ANELI I BIVŠI RIJALITI UČESNIK NAPRAVILI HAOS! Nastala drama, sve snimili! REAGOVALO OBEZBJEĐENJE Trideseti Sarajevo Film Festival je počeo! Evo ko je sve od poznatih ličnosti prošetao crvenim tepihom, a on je dobio nagradu IAKO JE DRUGA NAJBOGATIJA OSOBA NA PLANETI: I Džef Bezos je plaćao kiriju “Krstim, vjenčam i opjevam, svi kukaju, a ja pjevam”: Upucan lažni sveštenik, posvađao se sa stricem Besplatan javni prevoz za sve građane i posjetitelje Sarajeva tokom trajanja SFF-a Fatima pobjegla! Elmedin i Jana je traže po livadama ne znaju šta će bez nje… MRAČNA TAJNA MIONE JOVANOVIĆ! Ša nije slutio, ne može da dođe sebi, mora da drži jezik za zubima

IAKO JE DRUGA NAJBOGATIJA OSOBA NA PLANETI: I Džef Bezos je plaćao kiriju

Objavio: RHT
16/08/2024 9:12 PM

I Džef Bezos je plaćao kiriju

Džef Bezos je možda druga najbogatija osoba na svijetu, ali je 2023. odlučio da plaća kiriju umjesto da živi u kući koju posjeduje.

Jedinstvena priča uključivala je legendarnog muzičara i saksofonistu Kenija Džija, a uključivala je čak i isplate supružnika i zaštitni nalog na domu.

I Džef Bezos je plaćao kiriju/Foto: Instagram

Godine 2023. Bezos i njegova vjerenica Lauren Sanchez iznajmili su kuću u Malibuu u Kaliforniji, u vlasništvu muzičara Kenija Džija, za 600.000 dolara mjesečno dok su čekali završetak svoje nove kuće na Floridi, u koju su planirali da se usele 2024. godine.

Imanje u Malibuu, koje je Keni Dži kupio 1998. godine za 12,5 miliona dolara, sadrži glavnu kuću od 5.500 kvadratnih metara, pansion od 3.500 kvadratnih metara izgrađen 2006. godine, teniski teren, studio za snimanje i pristup plaži Little Dume.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Benzinga | News That Moves (@benzinga)

Ugovor o najmu nije uključivao namještaj. Tako da su stvari Kenija Džija stavljene u skladište dok su Bezos i Sanchez ukrašavali dom svojim stvarima. Tokom ovog perioda, Bezos i Sanchez su također preuzeli svoju jahtu od 500 miliona dolara.

Situacija se zakomplikovala početkom 2024. godine. Tada je bivša supruga Kenija Džija, Lindi Benson, tvrdila da je prekršio njihov sporazum o razvodu. Na način što je iznajmio kuću umjesto da je proda. Tražila je udio u prihodu od zakupnine. Ali je presudom izdat zaštitni nalog koji joj je spriječio da prisili na prodaju kuće.

Osim toga, Keni Dži je izgubio svoj pokušaj da Bensonu okonča 40.000 dolara mjesečno na ime supružničkog izdržavanja. Sve nakon što je postao poznat prihod od najma od Bezosa.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS