calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Influenserka pomrsila konce glumcima u Veneciji: Holivudski glamur je Tamarin teren Snažno nevrijeme pogodilo dijelove Hercegovine, u Nevesinju padao grad ANITA SE HITNO OGLASILA! Trebala joj je medicinska pomoć! Evo šta je razlog, otkriveno stanje rijaliti učesnice (FOTO) Marija Kulić: Ivan se VRATIO u naš život! Miljana ne može bez rijalitija! Bebica i Zola su zle osobe! Željko Bebek: Otišao sam iz Bijelog Dugmeta jer nisam htio pjevati “Ravna ti je Jugoslavija” Skandal pred pola estrade! Zdravko Čolić “ispalio” Lepu Brenu! Pjevačica ostala šokirana Modna dizajnerica iz Banjaluke zabrinula pratitelje: Ovo će nekom okrenuti želudac HARIS DŽINOVIĆ STAO NA CRVENI TEPIH, PA “PECNUO” MELINU: Otkrio šta mu je na duši DRAGANA MIRKOVIĆ ZASJENILA ELEGANCIJOM! Prošetala crvenim tepihom i istakla: “Zaljubljenik sam u ljude i svoju muziku” “Zmajevi” odradili novi trening, Barbareza jedna stvar posebno raduje Drama u Splitu: Veliki požar na benzinskoj pumpi, poginula jedna osoba RANI RADOVI ANELI AHMIĆ! Šok objava, ne liči na sebe: ”Usne dvije linije, a jagodice nema”(FOTO) BILA JE VJERENICA BORE ĐORĐEVIĆA: Posvetio joj je pjesme od kojih je jednu doživjela kao STRAŠNU OSVETU! KOME JESEN DONOSI UNAPRIJEĐENJE I POVEĆANJE PLATE: Stiže vrijeme obilja i VELIKE promjene za ove horoskopske znakove! “U SEDMOM MJESECU TRUDNOĆE DOLAZE DA TE HAPSE ZBOG KRIMINALNIH RADNJI” Asmin iznio stravične optužbe na Anelin račun, SKANDAL KAKVO STE IMALI DJETINJSTVO? Šta ste sanjali da vas čeka kad porastete? Poslušajte odgovore Sarajlija

“ŽAO MI JE KRUNE ŠTA SVE GLEDA!” Deniz Dejm okrivila Janjuša za sve ABORTUSE “I Aneli i Maja su se OČISTILE! Niko neće NJEGOVO DIJETE!” (VIDEO)

Objavio: RHT
03/09/2024 6:20 PM

I Aneli i Maja su se OČISTILE! Niko neće NJEGOVO DIJETE!

Bivša rijaliti učesnica Deniz Dejm gostovala je nedavno na Hype televiziji u emisiji  ShowBliz, koja se emituje PETKOM U 21h autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić.

Deniz se, naime, prvi put pojavila u medijima nakon što je javno otkrila da je morala da prekine trudnoću.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Deniz Dejm/ata IMAGES/Aneli Ahmić, Maja Marinković/Instagram printscreen/mali janjus
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Deniz Dejm/ata IMAGES/Aneli Ahmić, Maja Marinković/Instagram printscreen/mali janjus

Podsjetimo, izjavila je da je zatrudnila sa zauzetim muškarcem koji ima ženu i djecu. Kao i da on nije želio dijete sa njom.

Haos je nastao kada je Deniz bila suočena sa činjenicom da nije u redu da se “hvali” abortiranjem, uz riječi da ona ne može na sajtu za odrasle da radi i da bude trudna. Takođe je izjavila i da joj je njen partner rekao da je glupa, te da neće da ima dijete sa njom.

– Da li bi se odlučila da prekineš trudnoću i da nisi dobila 10.000 eura od svog partnera? – pitala je voditeljka.

– Svi me osuđuju nemojte i vi, to čak i nije bilo dijete nego…. – pokušavala je da se opravda Deniz.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Deniz Dejm
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Deniz Dejm

– Nego šta? – pitala je voditeljka.

– Je l’ te nije sramota? Toliko žena se trude da ostanu u drugom stanju, a ti na taj način govoriš o drugom stanju. Svako ima pravo da radi sa svojim tijelom i životom šta želi, ali za sve postoji način – zamjerila je voditeljka na ponašanju Deniz i načinu o kojem na afirmativan način promoviše abortus.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Deniz Dejm
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Deniz Dejm

“ANELI I MAJA SU ABORTIRALE JANJUŠEVO DIJETE”

Nakon prekida emisije, Deniz je komentarisala u nastavku kiretaže Maje Marinković i Aneli Ahmić i to sa Markom Janjuševićem:

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Deniz Dejm/Bliznakinje Miljana i Nevena Arsić
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Deniz Dejm/Bliznakinje Miljana i Nevena Arsić

“To je više do Janjuša. Mislim, ko bi još htio Janjuševo dijete. Svašta! Ko bi htio da ima dijete sa njim.”, smijala se Deniz.

“ŽAO MI JE KRUNE ŠTA SVE GLEDA!”

Starleta je pomenula i kćerku nekadašnjeg košarkaša, Krunu.

– Žao mi je njegove kćerke Krune, šta sve gleda dok je on u rijalitiju. Bolje i biti sam nego sve to raditi. Najviše pati njegova kćerka – rekla je Deniz Dejm u emisiji  ShowBliz koju možete pogledati klikom na VIDEO ispod ovog teksta:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS