calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

HYPETV PROGRAM ZA NEDJELJU 3. MART! Premijerno “Male stvrai” i “Chit Chat”

Objavio: RHT
03/03/2024 9:30 AM

HYPETV PROGRAM ZA NEDJELJU 3. MART!

Predstavlja dvije ekskluzivne premijerne emisije “Male stvari” i “Chit Chat”.

HYPETV PROGRAM ZA NEDJELJU 3. MART!

HYPETV PROGRAM ZA NEDJELJU 3. MART!

12:00   EMISIJA:  MALE STVARI

13:00   FILM: LISICA I DETE

15:00   EMISIJA: BRANDS&TRENDS

16:00   EMISIJA: CHIT CHAT

17:00   ABS SHOW

18:00   TECH LIFESTYLE

20:00   FILM: ŠEJMERINA KĆI – DAR ZMIJE, II DEO

22:00   EMISIJA: SKAPIRAJ TARU

23:00   FILM: ČE – II DEO

Drugog dana vikenda vas očekuju dvije premijerne emisije. Od 12 časova vas očekuje emisija Male stvari” Snežane Dakić. Tema emisije je: Kako da prihvatimo kad nas neko neće? Gosti su Divna Milovanovic kouč i psihološki savjetnik i Nemanja Milović kouč i fitnes edukator. Oni su razgovarali o širokom spektru tema iz domena muško- ženskih odnosa kao što su razne igre, manipulacije, nevjerstvo, nejavljanje, nestajanje, to jest “goustovanje”, kako da jake žene uđu iz muške u žensku energiju i još puno toga aktuelnog i zanimljivog. Nedelja u 12 Hype tv i u 13 hypetv youtube kanal.

Od 16 časova vas očekuje emisja “Chit Chat sa Nemanjom”, autora i voditelja Nemanje Kovačevića. On je ugostio Jelenu Nikolić Kontrakulturnu. Šta su sve pričali i koliko se Kontrakulturna otvorila. Kojim odgovorima će vas iznenaditi i šta ćete novo saznati. Obavezno pogledajte u nedelju od 16 časova.

BONUS VIDEO

hypetv.rs/hypebihba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS