calendar

Sreda 7. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Šokantna objava Mensura Ajdarpašića: MNOGI MI ŽELE SMRT Jelena Rozga prvi put progovorila o novom momku:”Ne pada mi na pamet da gutam suze, ali ni plakati nad prolivenim mlijekom” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Vila se neće sama napraviti! FATIMA I JANA ANALIZIRAJU SVAKI DETALJ (VIDEO) ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U KOLIMA rano ujutru kako RADI OVO? Šok video sa PARKINGA MIONA SE ŠOKIRALA KAD JE UPALA NA NENADOV INSTAGRAM: Našla skandalozne prepiske i flertovanje Najveća bomba OIimpijskih igara ima 42 godine, njene tvrdnje šokirale sve: “Teže je bilo ostati nevin prije braka nego završiti fakultet” (FOTO, VIDEO) U BH Film programu 30. SFF-a 27 svjetskih i dvije internacionalne premijere Poznat identitet policajke koja je oduzela sebi život u Sarajevu Poslije svađe sve je slađe! Zoran Marjanović i Indy planiraju tajno vjenčanje? ŠOK PREOKRET! Beč se priprema za velike gužve: Stiže najveća pop zvijezda današnjice, karte rasprodane u rekordnom roku Medicinska sestra osumnjičena za pokušaj krađe novorođenčeta iz porodilišta TEODORA DŽEHVEROVIĆ ZABRINULA FANOVE! O njenim slikama bez šminke i perike svi bruje (FOTO) MAJA I STANISLAV SE NE MOGU OBUZDATI! Svi u šoku gledaju šta rade na plaži Epidemiološka situacija: Na UKC RS hospitalizovano sedam pacijenata oboljelih od korone Astrolozi objavili upozorenje: Sutra dan “tri osmice” STANISLAV KROFAK PROGOVORIO O MAJI! Gore društvene mreže, fanovi zabrinuti za njihovu vezu na daljinu

HYPE PAPARAZZO Aneli ima NOVOG DEČKA? Uhvaćena ispred zgrade na Novom Beogradu! (VIDEO)

Objavio: RHT
07/08/2024 9:59 AM

Aneli ima NOVOG DEČKA?

Ekipa Hype Paparazza krstarila je Beogradom i uočila aktuelnu rijaliti učenicu Aneli Ahmić.

"HYPE PAPARAZZO" Ekskluzivni kadrovi Aneli Ahmić
Foto: HypeTV

Odmah smo krenuli za njom, da vidimo kuda se ona to uputila i što je važnije, sa kim.

Aneli ima NOVOG DEČKA?

Aneli se prvo vozikala po Beogradu i završila na šalteru brze hrane koju je još brže pojela na parkingu.

Budući da se već neko vrijeme piše o njenoj novoj ljubavi koja ju je zadesila čim je izašla iz rijalitija, ponadali smo se da ćemo otkriti njegov identitet. Zbog toga je ekipa “Hype Paparazza” nastavila da je prati…

"HYPE PAPARAZZO" Ekskluzivni kadrovi Aneli Ahmić
Foto: Hypetv

Podsetimo, disikvalifikovani učesnik rijalitija Aleksandar Požgaj gostovao je u emisiji ShowBliz, koja se emituje petkom u 21 satautorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, kada je odlučio da objelodani sve ono što zna o Aneli.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Aleksandar Požgaj
"HYPE PAPARAZZO
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Aleksandar Požgaj

Naime, njegov prijatelj Ivan je bio prisan s Ahmić prije nego što je ušla u rijaliti program, a njegovo ime se često provlačilo tokom rijalitija.

Kakav je to sloj djevojke ako danas piše, a već sutra iz Sarajeva dođe u Beograd?

– Mi smo bili prijatelji preko zajedničkog prijatelja, a on je skoro izašao iz zatvora. Oni su se dopisivali preko Instagrama… Ona je već sutradan došla u Beograd i poslije dva-tri dana su otišli za Dubai. Nije mi rekao koliko je para potrošio, to mi je Aneli potvrdila u rijalitiju da je on njoj dao karticu i novac i da je ona išla da šopinguje po Dubaiju i Rimu. Ona je njega hvalila kako je veliki gospodin, ali kakav je to sloj djevojke ako danas piše, a već sutra iz Sarajeva dođe u Beograd? – rekao je Aleksandar Požgaj.

Iako ona nikada nije spominjala misteriznog muškarca, Požgaj je do detalja opisao kako je njihova avantura izgledala. (DETALJNIJE O TOME KLIK OVDJE)

Aneli Ahmić Foto:ATA images

"HYPE PAPARAZZO
Aneli Ahmić Foto:ATA images

Ahmić je na kraju “HYPE PAPARAZZO” ispratio do jedne zgrade na Novom Beogradu, gdje kažu da živi upravo njen novi izabranik. Pogledajte klikom ispod ovog teksta kadrove koji su uslijedili!

Pročitajte i: “OVO NIJE ISTA OSOBA, ŠTA SE DESILO”! Aneli Ahmić objavila najnovije fotke i zaprepastila sve, mijenja izgled iz korijena!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS