calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

HRVAT ISPROZIVAO “ORLOVE”! SRAMOTA JE KAKO SE NAŠI SUSEDI PONAŠAJU

Objavio: RHT
04/12/2022 11:03 AM

Hrvatski trener i stručni konsultant Tomislav Stipić udario je jako na naše “orlove” posle ispadnja sa Svetskog prvenstva.

Foto: Screenshot Youtube

Nekadašnji trener nemačkih klubova Aue i Štutgart Kikers, bivši šef struke Grashopersa ocenio je celokupan utisak Srbije na ovom prvenstvu kao sramotan. Ponašanje Švajcaraca kao da ga nije zanimalo.

– Pre svega, fudbal nas uči, nekad polako, ali nas uči i daje nam nove trendove. Ili mi je ili najveće razočarenje ili sramota to s našim susedima, Srbijom. Celokupna ta slika, ta prezentacija nas odvraća od idealne slike, od fudbala, odbija nas to ponašanje na terenu i uz teren – rekao je on. 

On se prisetio i nekih ranijih skandala naše reprezentacije.

– To mi je neka vrsta razočaranja. Malo sam se udubio u istoriju i video da je 1974. bilo nešto s kopačkama, 1990. alkohol, 2006. tuča, 2022. navodno žene… Fudbal nas uči, ali njih malo sporije i nekako mi ostaju magnet za neke stvari gde oni gube fokus, a ne stave prioritet na rezultat i zajedništvo.

Dotakao se on i meča Hrvatske sa Japanom.

– Japan kad se brani, pobeđuje, kao protiv Nemačke i Španije. Kad su napadali, kao protiv Kostarike, oni su izgubili. Hrvatska je favorit jer ćemo da igramo u uskom prostoru, a imamo igrače koji se dobro snalaze u takvom prostoru. Imamo i napadača u Marku Livaji koji se snalazi u tome. Vidim nas daleko iznad reprezentacije Japana – završio je Stipić. 

Izvor: ALO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS