calendar

Ponedeljak 19. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Tara Simov OPLELA po Nenadu Aleksiću: ,,Ša je za ustanovu!” Muškarac koji je pijan pokosio cijelu porodicu na Viru bio je maneken, radio i za Armani Mogu voditi do raznih vrsta prištića: Riješite se začepljenih pora Odgođen derbi Zrinjskog i Sarajeva u narednom kolu Otkriveno stanje Uroša Stanića nakon OPERACIJE SRCA! Evo kako se osjeća Kebina LJUBAVNICA otkrila sve o njegovoj ženi! “On je puka sirotinja, smiješno mi je kada pišu komentare da sam sa njim bila zbog para.” Djevojčice osumnjičene za podmetanje požara, zapalile i MekDonald’s Bivša košarkašica JAVNO TRAŽI POMOĆ! Njene eksplicitne fotografije PRODAJU bez dozvole ? Princ Vilijam ne želi da vidi brata: Hari ponovo nepoželjan u kraljevskoj porodici Nova nesreća u Hercegovini: Četiri osobe povrijeđene, maloljetnik teže “NEMA POTREBE DA SE TAKMIČIMO SA MITROVIĆIMA!” Saša Mirković javno je rekao kako je uspio da POBIJEDI sebe samog, pa dao prijedlog konkurenciji da urade isto! (FOTO) Potpuni promašaj: Djevojka naručila haljinu iz snova, dobila onu iz noćnih mora Za njega su godine samo broj: Robert de Niro (81) skočio s 11 metara visine u okean “POŠTO SE KONKURENCIJI ŽURI DA PRVI PUSTE SVOJ RIJALITI…” Saša Mirković se oglasio povodom POČETKA SEZONE Nevrijeme u Crnoj Gori: Stanovništvo bez struje, na aerodromu bare HAOS NA AVALI! Policija intervenisala u vili Verice Rakočević?!

HOSPITALIZOVAN UROŠ: Izbio skandal u porodici

Objavio: RHT
19/08/2024 2:40 PM

HOSPITALIZOVAN UROŠ

Uroš Stanić se oglasio otkrio šta se desilo!

HOSPITALIZOVAN UROŠ / Foto: Republika, Zadruga official youtube.com

HOSPITALIZOVAN UROŠ/ Foto: Republika, Zadruga official youtube.com

Bivši takmičar rijalitija Uroš Stanić šokirao je fanove objavom na Instagram profilu u kojoj je otkrio da je završio u beogradskom Urgentnom centru.

HOSPITALIZOVAN UROŠ

Ova vijest izazvala je veliku zabrinutost među njegovim pratiocima, koji su odmah počeli da špekulišu o tome šta se zapravo desilo sa popularnim učesnikom rijalitija.

Uroš Stanić je poznat po svojoj energičnoj ličnosti i avanturističkom duhu, te je njegova objava o završetku u Urgentnom centru izazvala pravu buru reakcija među fanovima. Mnogi su izrazili zabrinutost i uputili riječi podrške bivšem učesniku rijalitija, dok su se drugi pitali šta se tačno dogodilo i kako se Stanić osjeća?

Uroš Stanić u Urgentnom centru
Foto: Republika

Uroš se oglasio za portal “Republika” i otkrio da se javio kardiologu jer mu danima nije dobro:

– Danima mi već nije dobro, morao sam da dođem da provjerim šta mi se dešava. Ne znam da li je umor ili stres zbog problema s ocem što mi se dešavaju. Nisam dobro, čekam kardiologa! Desila se jedna situacija s ocem, nakon koje mi je naglo pozlilo – izjavio je Uroš Stanić.

Poruke podrške

Nakon što je vijest o Stanićevom boravku u Urgentnom centru postala javna, mnoge njegove kolege iz rijalitija i prijatelji iz javnog života pružili su mu podršku putem društvenih mreža. Poruke podrške i brige preplavile su njegov profil. Dok su fanovi izrazili nadu da će se brzo oporaviti i da će uskoro saznati više detalja o njegovom zdravstvenom stanju.

Uroš Stanić je svojom objavom izazvao veliku zabrinutost među fanovima. Ali, i pokazao koliko je voljen i podržan u javnosti. Ostaje da se sačeka zvanično saopštenje o njegovom zdravstvenom stanju…

Pročitajte i: Plakanje na poslu nije uvijek loša stvar: Kako biti emotivan na radnom mjestu.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS