calendar

Sreda 28. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Helikopter lociran u jezeru, sutra izvlačenje Srbin pretukao suprugu u Beču, pa je molio da ga odveze do kafane ONA JE NAJNIŽA PJEVAČICA NA ESTRADI! Visoka je 156 centimetara! ANELI MOLI ZA OPROŠTAJ! Slomljena Ahmićeva se KAJE…neočekivano Jusuf Nurkić proslavio 30. rođendan: Objavio djelić atmosfere, na uho mu pjevao Halid Bešlić HARIS JE KRIV!? Melina progovorila o detaljima života sa Džinovićem U osamdesetim je bila san većine muškaraca: I danas izgleda kao bomba, a bujne grudi i danas jedva zadržava “Opasnost još nije prošla”: U FBiH zabilježeno 7.000 slučajeva morbila, povećan broj vakcinisanih JANJUŠ NE MOŽE DA PREBOLI ANELI? Oglasio se emotivnim riječima! Niko ga ne pamti OVAKVOG PJEVAO SA UPALOM PLUĆA, HITNA SE NIJE ODVAJALA OD NJEGA Otkriveni novi detalji o stanju Bore Đorđevića SENIDAH EKSKLUZIVNO ZA HYPE TELEVIZIJU PRED KONCERT U BEOGRADU! Pjevačica otkrila svoj ritual nastup, publiku očekuje NEVIĐENI SPEKTAKL! Teška 190 kilograma: Iz mora kod Omiša uklonjena mina iz Drugog svjetskog rata (HYPE PAPARAZZO) Senidah stigla u Beograd! Ekskluzivni kadrovi pjevačice u najopuštenijem izdanju na ulicama prijestonice Stotine hiljada uginulih riba zatrpale turističko mjesto u Grčkoj OSNIVAČ TELEGRAMA PUŠTEN IZ PRITVORA Evo gdje se sada nalazi SOCIJALNO MI JE DOŠLO NA VRATA Slavica Ćukteraš prošla kroz agoniju zbog borbe za starateljstvo

Horoskopski znakovi koje čeka jesen za pamćenje

Objavio: RHT
28/08/2024 6:40 PM

Horoskopski znakovi koje čeka jesen za pamćenje

Jesen je vrijeme promjena, kako u prirodi, tako i u životima ljudi. Dok lišće mijenja boje i dani postaju kraći, neke horoskopske znakove očekuju događaji koji će im ostati u sjećanju za cijeli život.

Bilo da se radi o velikim uspjesima, izazovima koji će ih ojačati ili o emotivnim preokretima, ovi znakovi mogu očekivati jesen ispunjenu intenzivnim iskustvima. U nastavku saznajte koji su to znakovi i šta ih čeka u predstojećim mjesecima.

Foto:printerest

Vaga

Za Vage, jesen će donijeti prilike za dublje veze i lični rast. Kao znakovi koji vladaju ravnotežom i harmonijom, Vage će osjetiti kako im se ljubavni život uzdiže na novi nivo. 

Očekuju ih strastvene veze, ali i prilike za introspekciju koje će im omogućiti bolje razumijevanje sebe i svojih potreba, prenosi Superžena..

Ove jeseni Vage će se suočiti sa važnim odlukama u ljubavi. Možda će se naći pred izborom koji će odrediti smjer njihove veze. Oni koji su slobodni mogli bi upoznati nekoga ko će im promijeniti život, dok će oni u vezama produbiti emocionalne veze sa partnerom. Međutim, Vage će takođe morati da rade na sebi, razmišljajući o tome šta žele od života i kako da postignu unutrašnji mir. 

Ovaj proces samopromjene donijeće im unutrašnju snagu i jasnoću koja će im pomoći da usklade sve aspekte života.

Škorpija

Škorpije će ove jeseni biti suočene sa izazovima koji će ih natjerati da promijene način na koji gledaju na život. Kao znak poznat po svojoj snazi i odlučnosti, Škorpije će iskoristiti ovu jesen za transformaciju i otpuštanje starih obrazaca koji im više ne služe.

Ova će jesen Škorpijama donijeti intenzivne promjene, posebno na profesionalnom i ličnom planu. Moguće je da će se suočiti sa nekim gubicima ili promjenama koje će ih natjerati da redefinišu svoje ciljeve. Iako će ove promjene u početku izgledati zastrašujuće, na kraju će se pokazati kao blagoslov. 

Škorpije će iz ovog perioda izaći jače i mudrije, spremne za nove početke. Očekuju ih prilike za napredovanje u karijeri, ali i za obnovu i jačanje ličnih odnosa.

Strijelac

Za Strijelčeve, jesen će biti vrijeme velikih avantura i ličnog rasta. Kao znak koji voli da istražuje i širi svoje vidike, svaki Strijelac će ove jeseni imati priliku da ostvari svoje snove te proširi svoje znanje i iskustva.

Strijelčeve očekuje period ispunjen putovanjima, bilo fizičkim ili metaforičkim. 

Moguće je da će dobiti priliku za poslovno putovanje koje će im otvoriti nove mogućnosti ili će se upustiti u avanturu koja će im promijeniti pogled na svijet. 

Ova jesen će im takođe donijeti priliku za učenje i lični rast, bilo kroz formalno obrazovanje ili kroz iskustva koja će ih obogatiti. 

Strijelčevi će osjećati nalet energije i optimizma koji će im omogućiti da savladaju sve prepreke i ostvare svoje ciljeve.

Bik

Bikovima će jesen donijeti priliku za postizanje finansijske stabilnosti i sigurnosti. Kao znak koji cijeni materijalnu sigurnost i udobnost, Bik će ove jeseni imati priliku da ostvari svoje finansijske ciljeve i osigura svoju budućnost.

Bikove očekuje uspjeh u finansijama, bilo kroz napredak u karijeri, isplative investicije ili neočekivani dobitak. 

Ova jesen će im donijeti prilike za mudra ulaganja i donošenje odluka koje će im dugoročno donijeti sigurnost. 

Osim toga, Bikovi će se fokusirati na stabilnost u svim aspektima života, stvarajući čvrste temelje za budućnost. Njihova praktičnost i strpljenje donijeće im uspjeh, koji će ih ispuniti osjećanjima postignuća i zadovoljstva.

BONUS VIDEO:

nezavisne/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS